Úgy tűnik, már Kövér László sem számol előre hozott választásokkal.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tsabeeka
"Mindenkinek egy kicsit másképp kell viszonyulnia a politikához, a saját személyes életéhez, a saját közösségéhez, mint ahogy azt az elmúlt húsz évben ezt tettük." ez kormánytól és váltástól függetlenül igaz. de nem is kellene hozzá addig várni, el lehetne kezdeni mindenkinek hamarabb - például ma.
grti7336
És a "kötéllel" mi lesz ? Még szó lehet róla, vagy nem ?
furfang
@grti7336: ezt a megjegyzést már te sem gondolhatod komolyan! Értelmesebb vagy te annál, pontosan tudod, hogy nem ezt, hanem mit is mondott valójában Kövér.
grti7336
@furfang. Elnézést, lehet , hogy túl szigorú voltam Kövér L-hoz. (Remélem nem festettem az ördögöt a falra.)
Lajos10
Hát igen majd elvárják hogy megértőek legyünk mert mindenért az MSZP a hibás lopni csak a másiknak tilos mi csak jót teszünk ?És azok a csúnyák nem hajlandók velünk együtt működni.De az igaz hogy sok butaságot csináltak de hogy mi is hozzá járultunk ,?És lehet mondani hogy a másik nem együtt működő .
dzsingistán
Adjon az Isten!

Milyen érdekes, ahogy közeledik, a felelősség vállalás egyre jobban elbizonytalanodnak. Az EP választások előtt Orbán téglával verte a mellét olyan biztos volt, hogy ök.
Ami még érdekesebb a szocik is azt mondták a Fidesz után, nekik is két ciklus kel legalább a gazdaság rendbe hozatalára. És lám van gazdaságunk.
Most a Fidesz hivatkozik ere. Eltompult az a nagy ambíció? Mégis csak a hatalom a fontos nekik. Tetszetek volna, tisztességesek maradni most nem fájna a fejük az elszámoltatással. Mert az bizony számon kérik tőlük.
Szerintem azt kel engedni a kormányzáshoz, aki egy éven belül rendet csinál. Az pedig a JOBBIK!

Szebb jövőt.
Égkékfűzöld2x2négy
@dzsingistán : Bocs, a hatalmat minden pártnak akarnia kell, az ugyanis a politika célja. Tehát igen, a Fidesz a hatalmat akarja! A jelek szerint az MSZP is, mert belelilul a körme, de csak markolja rendületlenül.
A demokrácia úgy működik, hogy időnként (1-2 ciklus után) az ellenzék került kormányra (3 ciklus már Guiness-rekord számba megy, nagyon ritka).
Egy év alatt senki sem tud rendet tenni, főleg azért, mert Kövér ezúttal jó gondolatokat oszt: az állampolgárnak adót kell fizetnie, azért elvárnia a jó állami szolgáltatást, nem eltűrni a rosszat, elzavarni a kókler kormányokat, stb. Adott esetben a Fideszt is el kell zavarni egy valódi demokráciában, amint antidemokratikus intézkedéseket hoz, nem hallgatja meg az emberek véleményét, stb. Ettől tisztulna a közélet. A Jobbik kimond ugyan kényes kérdéseket, de én komolyan aggódnék, ha elkezdené megvalósítani a 'programját'.
Visszamenőlegesen nem lehet érvényteleníteni privatizációs szerződéseket, a korrupció többnyire törvényes, csak nem erkölcsös, ezen el lehet kezdeni dolgozni, de egy év alatt csak néhány lépést lehet megtenni, és már ahhoz is kormányra kell kerülni. Ha Kossuth és Széchenyi ma vitatkozna, Kossuth alighanem Jobbikos, Széchenyi meg Fideszes lenne.
barew7
@Égkékfűzöld2x2négy: Miért nem lehetne bármit is megtenni, ami jogilag megtámadható, és nem azok a taláros testületek bírálnák újra, akik nagyon is kézi vezérléssel működtek eddig. Itt radikális változás nélkül még húsz, vagy akár ötven évig sem fog változni semmi. Félek, hogy a Fidesz az elmúlt húsz évben rendesen beépült a zsíros helyekre, lényegében ez az alakulat is elkötelezte magát ugyanannak a gazdasági háttérhatalomnak, amelyik birtokolja a javaink túlnyomó többségét. Kívánom, hogy ne legyen igazam
dzsingistán
@Égkékfűzöld2x2négy ma, 21:11 – válasz erre:

Van igazság az általad leírtakba, csak az emberek az új kormánytól az első naptól kezdve hathatós intézkedéseket várnak. Itt már sem idejük sem türelmük nincs éveket várni. Ha a többségnek is annyi lenne a jövedelmük, mint Kövér elvtársnak, akkor ök. is el tudnák olyan szépen mondani mit is kel csinálni. És ez érthető is. Húsz éven keresztül csak mindég a megszorítás volt, már lazítani akarnak.
Mindent felül lehet vizsgálni csak akarni kel. Említeted a privatizálást, hogy nem lehet felül vizsgálni.
Nem is kel. Csak azt kel elérni, hogy magyar földet a magyar államnak lehessen eladni, és akik rabló privatizálással elharácsolták a földeket, azokat meg kel adóztatni, de úgy hogy könyörögjenek, hogy az állam vegye vissza ingyen. És így jöhet sorba a többi. Csak ezt a Fidesz nem tudja megcsinálni mivel erősen, érintet ő is a rabló privatizálásba. Ettől fogva én nem is hiszek a Fidesznek, hogy ő kivezeti a válságból az országot.
dzsingistán
@Égkékfűzöld2x2négy ma, 21:11 – válasz erre:
"Bocs, a hatalmat minden pártnak akarnia kell, az ugyanis a politika célja. Tehát igen, a Fidesz a hatalmat akarja! A jelek szerint az MSZP is, mert belelilul a körme, de csak markolja rendületlenül."

De nem biztos, hogy azonos célból akarják a hatalmat!
barew7
Nincs semmiféle pártaffinitásom, csupán nyomós érveim. A Jobbik alulról szerveződött,kimondja,amit eddig őszintén egyik párt sem mondott ki, valamint politikai célkitűzései egybeesnek a nagytöbbség érdekeivel, egyáltalán az élhető élet megteremtésének reményével.A Jobbik eddig nem vett részt a politikai játszmákban, így nem is hasonlítható a magukat lejáratott összes parlamenti párthoz.
MaxGraf
Kövér: "Nem lesz elég egy kormányváltás..." Igaz.Tényleg nem.Ide már régen egy rendszerváltás kellene.A sok korrupt politikust pedig egy független,erkölcsös biróság elé állitani. Igy bizony Kövér.A sok titkositott aktát feltárni és akkor az egész bagázs mehet a köfejtöbe.Èletfogytiglan.
Calvin
Kövér köteles beszólása után, nem győzte a csomókat kötni a kötélen, ezzel is figyelve az idő múlását a feltámadásig. Már jó sok csomó lehet azon a bizonyos kötélen! Ha el jön az idő, előbb a kicsomózással kell majd a drága időt eltölteni szegény Kövér Úrnak! Persze ez egy Európai politikusnak megengedett, és nem szélsőséges viselkedés. Szégyen hogy még a politikában van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.