Úgy tűnik, már Kövér László sem számol előre hozott választásokkal.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzsingistán
@Égkékfűzöld2x2négy ma, 21:11 – válasz erre:

Van igazság az általad leírtakba, csak az emberek az új kormánytól az első naptól kezdve hathatós intézkedéseket várnak. Itt már sem idejük sem türelmük nincs éveket várni. Ha a többségnek is annyi lenne a jövedelmük, mint Kövér elvtársnak, akkor ök. is el tudnák olyan szépen mondani mit is kel csinálni. És ez érthető is. Húsz éven keresztül csak mindég a megszorítás volt, már lazítani akarnak.
Mindent felül lehet vizsgálni csak akarni kel. Említeted a privatizálást, hogy nem lehet felül vizsgálni.
Nem is kel. Csak azt kel elérni, hogy magyar földet a magyar államnak lehessen eladni, és akik rabló privatizálással elharácsolták a földeket, azokat meg kel adóztatni, de úgy hogy könyörögjenek, hogy az állam vegye vissza ingyen. És így jöhet sorba a többi. Csak ezt a Fidesz nem tudja megcsinálni mivel erősen, érintet ő is a rabló privatizálásba. Ettől fogva én nem is hiszek a Fidesznek, hogy ő kivezeti a válságból az országot.
dzsingistán
@Égkékfűzöld2x2négy ma, 21:11 – válasz erre:
"Bocs, a hatalmat minden pártnak akarnia kell, az ugyanis a politika célja. Tehát igen, a Fidesz a hatalmat akarja! A jelek szerint az MSZP is, mert belelilul a körme, de csak markolja rendületlenül."

De nem biztos, hogy azonos célból akarják a hatalmat!
barew7
Nincs semmiféle pártaffinitásom, csupán nyomós érveim. A Jobbik alulról szerveződött,kimondja,amit eddig őszintén egyik párt sem mondott ki, valamint politikai célkitűzései egybeesnek a nagytöbbség érdekeivel, egyáltalán az élhető élet megteremtésének reményével.A Jobbik eddig nem vett részt a politikai játszmákban, így nem is hasonlítható a magukat lejáratott összes parlamenti párthoz.
MaxGraf
Kövér: "Nem lesz elég egy kormányváltás..." Igaz.Tényleg nem.Ide már régen egy rendszerváltás kellene.A sok korrupt politikust pedig egy független,erkölcsös biróság elé állitani. Igy bizony Kövér.A sok titkositott aktát feltárni és akkor az egész bagázs mehet a köfejtöbe.Èletfogytiglan.
Calvin
Kövér köteles beszólása után, nem győzte a csomókat kötni a kötélen, ezzel is figyelve az idő múlását a feltámadásig. Már jó sok csomó lehet azon a bizonyos kötélen! Ha el jön az idő, előbb a kicsomózással kell majd a drága időt eltölteni szegény Kövér Úrnak! Persze ez egy Európai politikusnak megengedett, és nem szélsőséges viselkedés. Szégyen hogy még a politikában van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.