Tartsunk kutyát? Tanuljunk meg karatézni? Telepítsünk méregdrága risztórendszert? Vagy egyszerűen vezessünk áramot a kerítésbe?

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsbela
Az arányosság elvét sürgősen ki kellene venni a jogszabályból, mivel mások értékeit eltulajdonítani NEM KÖTELEZŐ. Ha valaki mégis megpróbálja az vessen magára, lehet hogy az életét kockáztatja!! Nagyon helyesen tette a gazda, aki karóval jól elverte a tyúktolvajt!!!!!!
Lajos10
Legjobb ha az anyóst be költözteted az elő szobába úgy még neked se lesz kedved be menni!!!
slanger
@Lajos10: nekem egyenlőre anyós jelöltem van. Őt meg bírom :)
ember
Véleményem szerint MINDEN eszköz megengedett a jogtalan támadó ellen. A nemzetközi ügyekben is így van... Miért kellene mérlegelnem és hogyan, mennyire vagyok életveszélyben egy ijedt vagy feldühödött támadóval szemben. A mérlegelésre másodpercek jutnak. Ne vicceljenek már, hogy az egy évvel később kitűzött tárgyaláson a bíró mondja meg, mit érzett az áldozat, helyesen ítélte-e meg a helyzetet. Az egész lényege, hogy lőfegyvert ne birtokoljanak a polgárok.
Evikati
Egy ismerősöm mesélte, hogy akkor, mikor hosszabb útra elutaznak, minden értéket bead a zaciba. Ott biztonságosabban őrzik az aranyat és szŐrmét. Hazajövetelük után kiváltják azokat.
Lajos10
@slanger: Kérj kölcsön sokan szívesen megtennék hál istennek az enyém már jó ideje nem riogat senkit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.