Minden demokrata erőnek közösen kell fellépnie és "falat húznia" a Jobbik elé - mondta Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF elnökségi tagja keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almalibre
Ha demokratikus úton nem bírnak a JOBBIK-kal, csak ki köl találni valamit...
barew7
"A Jobbik jogos problémákat mond ki, de nem javasol működőképes megoldásokat. Az EP-beli egyenruhás megjelenés 1-2 évre tönkretette az esélyeinket az érdekérvényesítésre, de ez nem csinálható vissza..."
Én még hozzáolvasnék ehhez a velős megállapításhoz pl.itt:

vastagbor.blog.hu/2009/07/20/viki_kriszti_csere_brusszelben#more1256059
lukacsjoco
@barew7:Biztosan igazad van,hogy az EP-ben a Jobbik "divatja"miatt az érdekérvényesítés gyengébb lesz,de ez a párt lehet,hogy vissza tudja adni sok-sok magyar önbecsülését.Én ebben bízom,ez hiányzik most nekünk,mert úgy érzem mindenki csak belénkrúg,még a saját kormányunk,képviselőink,rendőreink...stb is! Annyi kárt pedig tíz év alatt sem fognak okozni ennek az országnak mint Mohácsi és társai!! Szebb jövőt!
barew7
@lukacsjoco: Totálisan félreértettél, az első két és fél sor idézet volt "Égkékfűzöld2x2négy" hozzászólásából. Ha elolvasod a blogot, amelyiket belinkeltem, meg a hozzászólásokat, akkor láthatod, hogy én is ugyanarról beszélek, mint Te.
lakatosbs
Van még elnöksége az MDF-nek? Amikor se parlamenti frakciója, a tagsága meg mindössze egy Herényi...
Igaz az SZDSZ-nek sincs tagsága, de van (még) parlamenti frakciója...

Na remélhetőleg jövőre nem rontják ezek már a levegőt a világszép Országházunkban.
Olyanok ezek, mint amikor a míves fémtárgyat beköpi a vakrozsda...

Jövőre már nem az lesz a kérdés, hogy a Jobbik bekerül-e, hanem 15% helyett mennyivel?
Érdekes lesz, ha egy egy a libsiknek, meg a Fidesznek nem túlzottan szimpatikus, (De attól még jogos!) probléma tárgyalásakor mindkét nagy párt tülekedve egymással kitódul az ülésteremből...
A Fidesznél ez szabvány eljárás...

Különben lehet, hogy az MDF törmelékek, meg a SZDSZ törmelékek a Hit Gyülinél egymásra borulnak... Ebben az esetben ők lesznek a fasiszták, mert azok egyik jelszava volt, hogy: Egységben az erő!
lukacsjoco
@barew7:Bocsáss meg,ilyen későn már nem látom az idézőjelet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.