A Morvai Krisztinát gyalázó újság nem francia, csak francia nyelvű. A sukorói kaszinóépítők bandájának tulajdona. Akik a világ első számú terrorállama lakói.

Forrás: hunhir.hu
Feltöltő: antjud69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

antjud69
Annyira jó hogy,hogy mindenki jobban tudja hogy mi történik a "MI ORSZÁGUNKBAN".....
ugyeugye
@antjud69: amúgy meg magasról lesz@rnak bennünket.
antjud69
Pont egy francia lap ír ilyeneket,mikor tudvalévő hogy Izrael után a legnagyobb rasszisták a franciák..
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
Most komolyan: honnan tud valaki olyan benfentes lenni, hogy minden ilyet tudjon:"ultracion zsidó üzletemberek tulajdonában lévő újság". Vagy csak elég határozottan leírni, és tény? Ha név szerint meg lennének nevezve a tulajdonosok legalább utánajárhatna az ember.......De most komolyan : minden álnaivitás nélkül kérdezem!!!!
A cikkről már megy egy másik disputa!
antjud69
Szerintem k. nehéz kikövetkeztetni hogy kiknek a kezében van, és honnan kapják az elferdített tényeket,biztos nem a svédek mondják "hogy Magyarországon a Gárdisták ölik a cigányokat.........
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@antjud69: Na innen azonban max. csak közvetett bizonyíték van a tulajok személyével kapcsolatban, és az édeskevés! Könnyű így beleesni pl. egy provokációba!!!
Beírtok ide, a reakció meg az lesz: lám-lám..... nem érdemes mindenre ugrani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.