"A felvázolt veszély nem légből kapott feltételezés. Mi magunk egy cég vezérigazgatójától kaptunk felkérést, hogy szervezzünk csoportokat – természetesen óriási haszon ígéretével – családok kilakoltatására. A felkérést kategorikusan visszautasítottuk, hiszen mi éppen az ártatlanok védelmére szerveződtünk. "

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
Ha és amennyiben igaz a VÉSZ állítása, hogy egy vezérigazgatótól kapott felkérést kilakoltatáshoz csoportszervezésre, úgy abban az esetben bűnvádi feljelentést kell tenni a vezérigazgató ellen. Ha a rendőrfőkapitány a helyzet magaslatán áll, akkor el is indítja a feljelentés alapján a vizsgálatot. Természetesen én a VÉSZ illetékesei helyében hivatalosan igazolt fénymásolatban azonnal megküldeném ezt a leírt ajánlatot a Magyar Köztársaság miniszterelnökének azonnali intézkedés megtétele végett. Ugyan is, ha és amennyiben igaz az,hogy a miniszterelnök úr is azon fáradozik,hogy a kilakoltatás ilyen gyakorlata megszűnjön, akkor azonnal utasítani fogja az igazságügyi és rendészeti miniszterét, Dr. Draskovics Tibor urat,hogy a legszélesebb körben tárja fel a szakigazgatási szervezete ezt a fajta embertelen eljárást és az erre való felszólítás szerzőjét eljárás alá vonatja!!
Joggal merül fel így a kérdés: képes-e végre ez a társadalom az emberiesség és a jog mezsgyéjén megtalálni azt a középutat, amely végre kizárná a nyerészkedő és embertelen csoportokat az akaratukon kívül szerencsétlen helyzetbe került családok védelmében! Itt a lehetőség, mint sok minden másban, hogy az illetékesek végre emberi tetteket, jó cselekedeteket hajtson végre saját embertársai védelme érdekében!!
1951
@égkékfűzöld2x2: a legteljesebb mértékben csatlakozom, csak most már azt mondja meg valaki,hogy tényleg mit lehetne és kellene tenni annak érdekében,hogy kisgyermekes, vagy idősebb házaspárokat ne lehessen utcára tenni, hanem valamilyen köztes megoldást találni.Bizonyára vannak ezen az oldalon olvasók között képzett, profi jogászok is, akik talán közreműködésükkel meg tudnák állítani ezt a vészterhes időkre emlékeztető,embertelen kilakoltatásokat. Kérem aki tud segítsen ebben a lehetetlen helyzetben megtalálni azt a jogi utat, amely kisegíti a munkanélkülivé tett és ezáltal fizetésképtelenné vált emberek helyzetét,hogy valóban ne kelljen egy élet munkájával megszerzett lakását elveszíteni csak azért, mert az Amerikai Egyesült Államokból importálták az ún. világgazdasági válságot és kitűnően adoptálták ezt Magyarországon és Magyarországra!!
kekesfekete
@1951: a kintlévőségeket ki kell fizettetni az "importőrökkel". Na és a kinti értelmi szerzőkkel. Nem pedig azokkal, akik még tudják fizetni az igy vagy úgy emelkedő hiteleiket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.