Ihász Sándor fővárosi főügyész javaslatára a legfőbb ügyész hivatalvesztéssel sújtotta Varga Gergelyt, a Fővárosi Főügyészség egykori szóvivőjét, eddigi kerületi ügyészt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Hááát, ez bizony égés!! És mikor gyanúsítják meg a többi "Pol-Pet növendéket"????
Vera1944
A vesztegetésnek sokféle módja van. Úgy látszik ez is belefér egyeseknek az erkölcsébe.
démon
Vera1944
Ezek az erkölcsüket már kiskorukban eljátszották,azóta csak fejlődtek.De nem csoda mert ilyen az egész politikai bűnbanda.Ezek már akkor sem mondanak igazat ha kérdeznek.
dzsingistán
Az igazságszolgáltatás! Ezt lehet tapasztalni az ügyészségtől, bíróságokig. A Kiskőrösi Városi Bíróságon akkora a korrupció hogy azt már leírni sem lehet. Ott egy kis juttatásé a bíró vagyoni és jövedelem igazolás becsatolása nélkül adja mag a milliomos perveszteseknek a költségmenteséget az adófizetők pénzéből. De ez csak egy a sok közül. Én már rég nem hiszek az igazságszolgáltatásba. Vagy is csak egyfajta igazságszolgáltatás létezik úgy, mint nyugaton” annak van igaza, akinek előbb szól a fegyvere”.
zia
Ennyit a törvény képviselőinek a "tisztaságáról".

Egy kis szex és elfelejtünk dolgokat?????????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.