A pontatlan tájékoztatásért elnézést kér az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) - közölte a kormányszóvivői iroda, miután az IRM tájékoztatta a kormányfőt a múlt pénteken bemutatott, vitatott videóval kapcsolatban. Bajnai bizalma azonban töretlen Draskovics iránt.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ariel
@dzsingistán :
"Az ük unokáink kormányába is rendészeti miniszter lesz."Miért gondolod, hogy ilyen körülmények között lesznek majd ükunokáink?
dzsingistán
@ariel ma, 22:01 – válasz erre:

Nem én hiszem, hanem a drazsé! Ezt a megvetet, lábaiból lehet ki következtetni.
marlin
"Bajnai nem váltja le Draskovicst"

Miért nem????
MaxGraf
Ha a LiBajnai nem akarja elzavarni a Drazsét akkor a LiBajnait kéne talán minél elöbb lapátra tenni...akkor majd együtt távoznának. Ha lenne egy valamire való politikai ellenzék Magyarországon akkor ez az együttes (LiBa-Drazsé) fel sem tudott volna lépni a porondra. Orbán. A nagy süket duma helyett tettek is jöhetnének végre!
ophisz
Bajnainak a Mutyis barátság fontosabb , mit saját választói vagy az ország .
marlin
"Bajnai nem váltja le Draskovicst"

Pedig le kellene ,,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.