A Jobbik, a Magyar Gárda, a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg jelenléte, a csizmadobogás Olaszliszkán, a fekete egyenruhás csoportok masírozása Szekszárdon, Pécsen, Gyulán és Zalaegerszegen megmutatja: ma új aktualitása van az emlékezésnek. A sötét, elrettentő szándékok újra ott vannak az újságokban, az utcákon, a rejtekből kilőtt töltényekben és most már az Európai Parlamentben is. Mintha visszafelé lapoznának a történelem tankönyvekben, egészen azokig az oldalakig, amelyeket legszívesebben kitéptünk volna.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: antjud69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rodeokutya
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: A téma mint mondtad téged nem érdekel.Mégis belekötsz emberekbe.
Ez azt jeleni, hogy végigolvastad a cikket és mellé álsz?Vagy szereted a többi ember véleményét megtámadni?Nem tartod tiszteletben a mások véleményét mert szerinted csak egy igazság van:a tiéd.Felhomályosítalak:Nem így van!
Van egy fajta látásmódod ami nem mindig reális és csak szerinted a legjobb.
De nem szeretnélek megbántani és ezt a hírt sem kommentálom.Mert nem kicsit uszító és lázító az mszp részéről.Ez már rég nem politika.
Nyaralni voltál?
hsaliani
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER !
Tiszta szivemből becsülöm a türelmedet , kitartásodat, és tudásodat.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@rodeokutya: Érdemes lenne, ha beírás előtt el is olvasnád a kommentjeimet! Ha így lenne, akkor a következőt látnád:
1. a témát én már unom, ezt röviden közöltem, furfanggal meg is beszéltük:

"a felsorolt témákból csak Capa fotói érdekelnek, talán, mert nem vagyok előitéletes.Ráadásul értékelem azt, amit Spo.-tól Vietnámig "csinált."

2. a vitát kerültem dzsingisztánnal is, idézve magam:

"ilyeneken csak akkortól lesz érdemes vitatkozni majd, ha megtalálják hozzá a mértékegységet-addig nincs értelme mérlegelni..."

3.azután erre(?) írt valamit ( nem minősíteném tovább) Ariel, amivel kapcsolat komolyan kértem, hogy fordítsa le nekem! Így vitatkozni sem akartam vele! Vita sem volt, így nem is derülhetett ki, hogy kinek van igaza! Így az sem, hogy csak nekem lehetne igazam.....

4."Ez azt jeleni, hogy végigolvastad a cikket és mellé álsz?Vagy szereted a többi ember véleményét megtámadni?"

Erre válaszul: én nem a cikkel foglalkoztam, így nem állhatok mellé, már megint idézem magam:"Érdekes, hogy mindig ugyan azok reagálnak ugyanazokra a témákra.....
Mindenkinek megvan a maga fóbiája! "rugalmas rágcsálni való" Hajrá! "

Ez nálam annyit jelent, hogy őszintén sajnálom azokat (mert valamilyen oka lehet), akiknek ez a téma annyira fontos, hogy naponta három ilyen felvetésre ráugornak. De azt is írtam, hogy mindenkinek van valamilyen fóbiája ( nem ez),így nem itélem el! Hajrá, csinálják! De jogom van arra, hogy ezt leírjam....

Csodálom, hogy annyi mindent kiolvastál ebből a 3 kommentből, amiből egy össszesen 1 mondat volt, a második meg kérdés volt egyetlen embernek.....

Na de a téma nekem továbbra is már enyhén "túlspirázott"!

Most én kérdezem: nyaralni voltál?
rodeokutya
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Voltam pihenni.Azért nem is voltam itt egész 7végén.Kell a kikapcsolódás.Volt motoros találkozó,grillezés,horgászat,fürdőzés.Semmi stressz.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@rodeokutya: Szintén, motoros találkozó nélkül!Helyette távoli családtagok vizitálása....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.