Kocsis István szerint 30 milliárd forintos forrásra van szükség ahhoz, hogy a BKV-t a jövő év végéig stabil állapotban tudják tartani. A közlekedési társaság vezérigazgatója a Világgazdaságnak azt nyilatkozta: a főváros és a kormányzat részéről van akkora bizalom iránta, hogy hozzájusson a cég ehhez az összeghez.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
OKOS
Miért, még hány elvtársat akarnak "el", illetve nyugdíjba küldeni??
Elvtársak másra is kellene az adófizetők pénze!!!!!!
Vera1944
És az csak egy töredéke annak a kifizetett hatalmas pénzeknek, amiről tudunk. Mennyi lehet, amiről nem tudunk? Hát jópár autóbusz kitellene belőle.
bombi02
Hát itt van, amiről egy másik hozzászólásomban írtam. Lecserélik a haverokat, rokonokat és (vég)kielégítik, azután még elbújkálnak a választásig havi több, mint 1 millióért + prémiumért a cégnél. Erre kell amit ez Kocsis nevű rabló követel.
mókár
NEM a BKV- nak, hanem a szemét vezetésének van szüksége a pénzre. Mindet el kellene vermelni mint a krumplit( burgonyát) és elfelejteni kivermelni!
Vera1944
Ahol 120 milliárd hiányt termelnek, ott ekkora prémiumokat végkielégitéseket kifizetni, aztán milliárdokat tarhálni az államtól, a pofátlanság csimborasszója.
Diamont Frost
Ha megkapnák a "kért" pénzt,------ azt is szétosztogatnák maguknak, sógornak, komának.
Jutnamég több végkielégitésre, "értelmes" tanulmányokra, "szakértői " jól megfizetett szakvéleményekre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.