Nem érdemes jóslatokba bocsátkozni az idei turista szezon mérlegét illetően, hiszen a java még hátravan. Viszont azon érdemes elgondolkodni, vajon miért hallunk már évek óta egyre kevesebb német szót a strandokon, utcákon.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vera1944
MaxGraf
Gondolkodó
A német az nem hülye, számolni is tud.
MaxGraf
@Vera1944: Ès nem hülye,hogy oda menjen üdülni ahol jól lenyúlják.Csak úgy merö kiváncsiságból németül beszéltünk tavaly nyáron Balatonfüreden.Az àrak azonnal az égbe szöktek.Magyarul megköszöntük a "szives vendéglátást" és fogyasztás nélkül távoztunk.
xu
Sukman Tamást-t kérdezzétek meg! Ő másképp látja!
Különben Gyula is éhen-halna, ha nem lenne tele románokkal!
Befellegzett a turizmusnak is!
Mondhatnám úgyis, hogy bebaxott az ÁFA!
Edy Andre
@xu: Érdekes, a hétvégén voltam a Balatonon, és nem úgy nézett ki, hogy "befellegzett a turizmusnak". Konkrétan totál dugig voltak a strandok, meg általában az egész Balaton. Igaz, német és osztrák nem sok volt.

Olcsónak éppen nem, olcsó, de vannak azért korrekt 850 Ft-os menük is sok helyen, és azért az nem kibírhatatlan.
xu
@Peter: Hátha, Te kibírod, akkor a kalapomat emelgetem! Gyulán 3000 ért volt Családi menü: 3 fogással! Ott dőzsölnek a románok! A román felső 10000! Mert ott is van! Hozzák az árut és viszik az árut! Nem említem a céget, mert reklám, hogy ki csinálja a bizniszt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.