Kapával támadtak Kislétán az ott forgató újságírókra a helyi cigányok. A Hírtelevízió TV stábját is halálosan megfenyegették a reggeli gyilkosság helyszínén. A televízió forgatócsoportja rendőri kísérettel hagyta el a települést

Forrás: lanchidradio.hu
Feltöltő: antjud69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenlében
xu... tegnap a klubrádióban beszélt róla, meg arról is, hogy Kisléta egy békés település, dolgosak, megférnek egymás mellett cigányok és magyarok, a hír-tv meg szinte berontott a házba, úgy viselkedtek mintha ők irányítanák a nyomozást, fényképeket akartak elvenni a családtól..stb
zsbela
Sajnos vannak olyan újságírók - és ez nem csak itt tapasztalható - akik az újságíró igazolványuk birtokában "piaci légy" viselkedési formát vesznek fel.Nagyon sokszor látni Tv-ben és egyéb helyeken, hogy , hogy viselkednek egymással, a kiszemelt alannyal. Tudom a "hír" után kapják a fizetésüket. De azt is tudom, hogy nem csak az újságíróknak vannak jogaik, hanem az általuk kiszemelteknek is.
gyulabors
Szerintem azért, mert
1) Talán azért, mert a riporternő a mini szoknyával egyező IQ- val volt megáldva, és nem járt illemtan órára.
2) Mert néhányan Dózsa György leszármazottai voltak
xu
Nem a cigányok támadtak! Tévedés! Súlyos tévedés! A cigányok nem támadnak! Csupán eltűrik a támadásokat! Ez egy egységes magyar-cigány baráti falu! Utálom a félretájékoztatást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.