Míg fegyverrel gyilkolnak, a Köztársasági Elnök hallgat

Forrás: stop.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
Tudomásom szerint Sólyom egészséges; semmi baja!
gesa
@gondolkodo: elvben igen, de a gyakorlat mást mutat.Felsőbbrendüséggel van agyon tömjénezve
gesa
@menasagh: inkább azt várnák el, hogy valami részvét félét nyilvánitson. Mi az oka, hogy nem teszi? Vannak teóriáim, lehet úgy gondolja, akkor sem állt ki amikor már mondjuk ugyanannyi idő alatt amióta ez a vérengzés tart, nem egy meg nem 2 magyart öltek meg cigányok, hanem mondjuk 20-at. Rendőrségi statisztika kellene a pontosság miatt. Akkor sem tette meg nem állt ki és nem ítélte el a cigányokat. A megfojtás a szívenszúrás a nyakvágás sem kellemes halál, ettől függetlenül, én kifejezetten sajnálom, hogy ilyen értelmetlenül kell valakinek meghalnia. Szerintem semmilyen politikai dolog nincs itt, egy jól képzett amatőr csoport kergeti az Ideáit
atababa04
@gesa: A maszop-szadesz-nek köszönhetnénk Szili Katikát,de ő is leszarja a romákat!
gesa
@atababa04: Szili erőltetésével az MSZP nagy hibát követett el, ezért mondtam :kötni az ebet a karóhoz, vak politikai gondolkodás. A politika nem egysíku gondolkodást kíván, hanem kompromisszum készséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.