Mi lehet az, amit nem tudhatunk meg még tizennyolc évig a romagyilkosságok kapcsán?

Feltöltő: holdrablo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gondolkodo
18 év múlva lehet majd titkosítani: miért volt titkos addíg!
Különben is! -az olajzósokat 80 évre tették súlyba!
eberti
Addig titkosítják,amíg el nem évül...
ariel
Olvassátok el az eredetinek a hozzászólásait, önmagáért beszél...
Vera1944
Tényleg nem értem, miért kell ezt titkositani?
ugyeugye
@Vera1944: sztem az a gyogyi drazsé se, csak fontoskodik.
menasagh
Mi lehet a titok...hát a megrendelő kiléte !
zsuzsu
18 év múlva lehet hogy én is elévülök. a francba .hülyén fogok meghalni.
qxy
Egy értelmű.Azért kell titkolni mint az olajat. Kik voltak benne ?Nem mostani eredetű a titkosítás. A bibliából is sokat ki hagytak mert rossz fényt vetne az egyházra.Ez meg rossz fényt vetne, nem az egyházra.(szerintem)
menasagh
@qxy: Hm...mintha az egyház előtt a bibliát már megírták volna....?
qxy
@menasagh: de nem írta át az egyház? minden benne van úgy mint az eredetiben? Na erröl beszélek (nagy kutyák ám azok is)
menasagh
@qxy: A kutyaságukról nem vitatkozom, de szerintem nem átírták, hanem kiegészítették...az egész újszövetség arról szól. A ószövetség meg a zsidók áltörténelmükről.
qxy
De mit kell azon kiegészíteni ha ez egy szentírás.kinek van joga hozzá. senkinek! Mindegyik azt mondja neki van igaza. de ha egy lett volna amihez nem lehet nem szabad hozzáírni akkor lenne jó mert mind egyet tisztel szeret csak máshogy nevezi
menasagh
@qxy: A Biblia könyvei mintegy 1500 esztendő folyamán, az Kr. e. 2. évezredtől az Kr. e. 4. századig Izrael népe körében, a Kr. u. 1. században pedig az őskeresztény egyház körében keletkeztek. A hagyomány szerint körülbelül negyven személy írta a Biblia könyveit; voltak közöttük papok, királyok, orvosok és egyszerű közemberek is.

Erre értettem a kiegészítést.
zsuzsu
Nem tudom érdekel -e valakit hogy ki állította össze és ki döntötte el hogy mi legyen benne a keresztény bibliában és mi maradjon ki? Hát nagy Constantinus Bizánci császár aki csak a halálos ágyán vette fel a keresztséget na ennyit hitelességről
Vera1944
És miért pont 18 évig?
Miért nem 20-30 10?
Érdekes ez.
Én azt meg sem érem.
zsuzsu
@Vera1944: sztem ez csak azért van amiért a szakácskönyvekben is (talán így izgalmasabb),amitől én a falra mászok Végy 18 dkg cukrot nem 15-öt ,nem 20-at
menasagh
@zsuzsu: Na-na...ő volt az aki a keresztény vallást törvényesítette, hivatalosan elismerte. 306. július 25-én kiáltottak ki augustusszá , ettől kezdve van augusztus hónapunk is. A bibliához semmi köze.
zsuzsu
@menasagh: én így olvastam valahol ,lehet hogy a Passuth László könyvében már nem emlékszem de az biztos hogy segített a biblia összeállításában,hogy a sokasodó keresztényeket lázongását letörje.Sztem
kopeba
mert hülyének kell nézni az embereket, meg eltakargatni a saját bűneiket, ezért kell a titkositás
luciferi
Érdekes, hogy azt még nem hallottam a sok fideszes igéretések között, hogy hatalomra kerülésük után ennek az ügynek a titkosítását feloldanák! Vajon miért nem erőltetik a fiúkák?
zsuzsu
@menasagh: Köszi ,itt az ideje hogy megszaggassam a ruhámat ,mert lehet hogy nem Passuthnál olvastam róla hanem Dan Brownnál.? és azt meg megcáfolják ,pedig hogy imádtam minden sorát.,na erre ennem kell valamit.
menasagh
@qxy: Szívesen...de azért nem kellett volna ilyen hangosan....:)
qxy
@menasagh: lábujjhegyen írtam pedig.de tényleg köszi mert engem érdekel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.