A nemzeti oldal fogalma összeomlott, amikor 14 százalékos eredménnyel, önálló pártként felütötte a fejét a Jobbik. Ezek ugyanis nemzetiek, mint állat. Ezek olyan nemzetiek, hogy mellettük Orbán Viktor kifejezetten nemzetietlennek hat.

Forrás: w.blog.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Nem a Fidesz, hanem Tóta W. és hasonlóan gondolkodó és szóló társaik alapozták meg a "kurvára nemzeti oldalt". És ez így van rendjén!!! Ők fanyalognak, jobban mondva hánynak a "mint állat nemzetiektől" emezek meg tőlük. Addig míg a Fidesz csupán elszakadva a nagy internacionalizmustól és életszerűtlen liberalizmustól bátorkodott nemzeti szólamokat is pengetni, nemzeti relikviákkal is élni, Tóta W.-ék vad röhögésben, és gúnyolódásban törtek ki, egymás vállát veregetve, - hogy milyen nagyszerűen és szellemesen, megírták a hülyéknek a véleményüket - tovább feszítették a húrt. Akiknek meg gazdaságilag is beleszólásuk volt a dolgok menetébe a ballib táborból, azok jól megszorították a kötelet a "honfitársak" nyakán. Ez a kettő már éppen elég volt a markáns nemzetiek pártba szerveződéséhez. A továbbiakban ezt a gyakorlatot folytatva majd könnyen el lehet jutni Vona Gábor azon felismeréséhez, amit az eus választás estéjén mondott, hogy az ország legalább 60 %-a jobbikos, csak még nem tud róla.
mizo
Ez a TÓTA W. Árpád ""és a hasonszőrüek ""sokkal rosszabbak még az MSZMP-nél ,és az MSZP-nél is .A jobb közép nem öl nem nem bántja a saját fajtáját, nem utálja a zsidót azért amiért a jobbikos csaj,(azért ami nincs neki )és NEM IRIGY.ha változtatni szeretnél a mostani dolgokon akkor menj el szavazni a legközelebbi alkalommal,és ne ölj.Még cigányt sem Főleg ne dolgozó cigányt!Akárki csinálja az a jobb oldalnak árt!
ariel
@mizo: "Akárki csinálja az a jobb oldalnak árt!"
Ezzel nem árultál el semmi újat, mindannyian tudjuk.
De tudják az ellenségeink is akik egyáltalán nem jobboldali beállítottságuak. Mondhatjuk úgy is, hogy a jobboldaliakat a halálos ellenségüknek élik meg, ezért ott és úgy ártanak nekik, ahol és ahogy csak tudnak ...
Így aztán nem kéne csodálkozni azon, hogy ezek a gyilkosságok a cigányokat és a jobboldaliakat büntetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.