Jövőre nem a minimálbér lesz a bérmegállapítás alapja, hanem egy úgynevezett tevékenységre jellemző kereset szerint kell meghatározni a havi kifizetést - írta a Napi Gazdaság.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsbela
@Zsoltika: Tudom, hogy a köztisztviselők, a közalkalmazottak jogszabály alapján táblázat szerint kapják az illetményüket. A "tevékenységre jellemző kereset "-be beletartoznak a többi foglalkozások, munkakörök is. Mint már máshol megírtam, létezett az Országos Szakmai Bértáblázat ( fizikai munkakörökre vonatkozóan ), valamint a Vállalati vezető állású dolgozókra, ügyintézőkre és egyéb ügyviteli dolgozókra vonatkozó bértáblázatok. Ezzel a kezdeményezéssel ezek vissza hozatalát vélem felfedezni.
ugyeugye
a kérdés helyesen: lesz jövőre fizetés? :(
gondolkodo
@ugyeugye: vagy olyan lehetőség, amiért fizetés jár (munkahely)?

Válságkezelő szakértők! "Úgy kell megcsinálni, hogy jó legyen!" -ezt még a kisóvodás is tudja! Ez nem terv, ez ötlet. Ha maguk sem tudják, mi ez, hogyan lehet jól csinálni?
A "társadalmi egyeztetést" már nem is említem, hiszen ez egy baloldali, szociális érzelmű kormány!
ugyeugye
@gondolkodo: én már teljesen elkesered lassan. amiket naponta hall az ember, már azon se csodálkoznék, ha nem kapnánk fizetést a munkáért.
xu
@ugyeugye: Ne aggódj! A munkáért fizetést kapsz; a szélhámosságért végkielégítést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.