Gyűlnek az indulatok a felderítetlen gaztettek nyomán.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tmartyn75
evidens: show must go on...
amikor legutóbb dolgom volt velük egy félbolond kopott bibliáját lobogtatva akart Jehova tanújává tenni, a többiek röhögése közepette, de amikor szó szerint idéztem a Jelenések könyvéből, elcsendült. volt aki a Gárdát hozta szóba, amire azt válaszoltam, ne attól féljetek, amelyik feltűnő ruhában parádézik a főtéren, hanem amelyik csendben jön a sötétben és nem látjátok az arcát. nagy lett a csend, mindez áprilisban történt. sohsem akartam próféta lenni, azt hittem, a jövendölés is a cigányasszonyok dolga...
luciferi
@tmartyn75: Igen, sohasem attól kell félni aki a szemedbe mondja az igazat, hanem attól aik(k) a hátad mögűl támadnak be, és izgatják ellened a többieket.
gondolkodo
Kállai Csaba egy nagy marha ésszel megáldott, ha az ilyen alávaló gyilkosságok miatt polgárháború jut eszébe(?), mint önvédelmi megmozdulás!
Van annyi pénze (gondolom, legfőképp saját népétől szedte össze), hogy vegyen magának, vagy olvastasson fel abból a könyvből, aminek borítójára "A Magyar Nyeln Értelmező Szótára" van nyomtatva, mit is ír a polgárháborúról!
Nagy ember lett ez az Isten-tudja-honnan-szalasztott, akinek saját sajtófőnöke van!
Ne csillapítsa övéit -ezt nem is várja senki tőle-, de mejen le népéhez és tanítsa Őket! Tanítsa meg a higiéniát, tanítsa meg, hogy a rajkóknak iskolába kell járni! Ne várja, hogy önmagától jöjjön rá népe, hogyan kell egy nemzet közösségében élni!
Ne szítsa az indulatokat, gondoljon bele, neki sem lenne jó, amiről beszél, mert két tűz közé kerül, és egyik sem "baráti tűz" lesz! Tanítson, ne uszítson, a népe felemelkedésével az ország is felemelkedik, ezáltal nekik fokozottan jobb lesz!
szabosa
@menasagh: ...ennyire ne legyél optimista! Tudok példátlan példákat amitől egy egészséges ember álláspontja 180 fokot fordulna és fénysebességgel.
Ma ismét megnéztem vagy 2x az Amerikai históriát ami lassan lehetne akár Magyar história is..... hiába tiltakozik a jó énem és szeretnék mindent békében, valós diplomáciával megoldani érdekegyeztetéssel, akár kompromisszummal, be kell látnom, hogy nem működik. Vannak egyedek, állatok, akiknek nem tudunk hatni a tudatára sem szép szavakkal, sem ész érvekkel. Ilyenkor marad az idomítás mint egyetlen megoldás. ( :(( 44 év tapasztalata..... 1962-ben 8 éves voltam amikor egy 6 éves cigánygyerek meg akart késelni angyalföldön. Hajszálon múlott, hogy el tudtam szaladni.... ekkor kezdődött és a további történések csak fokozták bennem a feszültséget....)

Ekkor lép be a rossz énem, és az pedig a másik véglet.....
kamazuka
Nemfélek!
Gyertek!
Kutyáimat úgyneveltem hogy mindenkit csak be engedjenek.
A többit istenre bízom.
Vera1944
Menasagh tegnap 20,29
Ezt még tavaly, Kolompár Orbán jelentette ki, az ujságiró csak leirta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.