A távozó orvosok nyílt levélben cáfolják a miniszter által elmondottakat.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Diamont Frost
Felháboritó, hogy ezeket a nemzetközi szaktekintélyeknek számitó orvosokat, professzorokat "hagyták" elmenni az intézetből.....
Nem valószinű, hogy ŐK hazudnak, .....inkább a miniszter állit valótlant
ariel
Így kell lefejezni a magyar egészségügyet! Nem állunk még eléggé a tönk szélén. Még maradtak tisztességes orvosok akik a beteg gyógyításának érdekeit nézik.
Tény és való, hogy ezek az orvosok külföldön jelentősebben több fizetésért fognak tudni elhelyezkedni mint itthon, és ezzel áldásos tevékenységüket is külföldön fogják kifejteni. Nekünk magyaroknak olyan jól megy, hogy ekkora luxust is megengedhetünk magunknak.
Miért nem inkább a minisztereinket deportáljuk? Had örüljenek nekik a "rabszolgatartóink" is.
zia
Ilyen nagy tekintélyű, tapasztalt orvosok nem passzióból lépnek ki egyszerre.
Erre komoly okuk lehetett, azon kevesek közé tartoznak akiket még érdekel mi történik a betegekkel, és nem értettek egyet a betegek tovább küldésével.
Hiszek nekik.
1951
Jó lenne, ha a miniszter úr már szakmai hitvallásról is tanúbizonyságot tenne, nemcsak politikait.Van és lenne mit tennie az egészségügyben szakmailag is,nem csak folyamatosan mellébeszélni és politikai állásfoglalást tenni.Nagyon nagy csalódás az Ő miniszterré történt kinevezése!!
gondolkodo
@1951: Egészségpolitika: nem érdekes a gyógyítás, csak a politika;
oktatáspolitika: nem érdekes az oktatás, csak a politika
és lehetne sorolni. Lehet bárki, bármilyen jó a maga szakmájában, ha szakpolitikusnak áll, csak a párt érdekei lesznek fontosak. A "hűség a párthoz" minden szakmai etikát, esküt felülír. Mondhatnám: elvesztik szakemberi, sőt emberi mivoltukat, politikussá lesznek.
Aztán a húsosfazék mellől magyarázzák az éhezőknek, milyen egészséges és lélekemelő dolog heti hét napon át és a hónap mind a ngy hetében éhezni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.