Nem minden bankban érhető el a mentőöv.

Forrás: lakoter.com
Feltöltő: lakoterhu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pelikan61
@ani57 ma, 16:12 – válasz erre:

Más beszélni valamiről, és megint más tenni is érte. Mivel ök. jelenlegi parlament legnagyobb ellenzéki pártja így nem csak beszélni, hanem tenni is kötelességük az ön hibájukon kívül fizetésképtelenek érdekébe. annál is inkább mivel a 25 milliárdos IMF hitelt az Orbán közbejárásával kapta meg a Gyurcsány kormány. A másik hány bank is ment csődbe a válság miatt pl. Amerikába? Tudomásom szerint 56. És hány ment csődbe nálunk, Egy sem. És miért? Mert a felhatalmazás nélküli Gyurcsány kormány Orbán közbejárására kapót 25 milliárd euró hitelt a bankok feltőkésítésére a magyar nép visszafizetési garanciájára. Téged meg kérdezet valaki, hogy akarod ezt a hitelt? Mert engem nem. Így nem is tekintem magam az IMF adósának. De szerinted Orbánnak és a Fidesznek nem az lett volna a dolga hogy ebből a hitelből elsősorban az önhibájukon kívül fizetésképtelen (megszűnt a munkahelyük) deviza hiteleseket kiváltsák? És ha újból lesz, munkahelyük majd kezdik a törlesztést. Ahelyett hogy a beleegyezésükkel a bankoknak adták, és ennek ellenére a bankok köszönet képen duplájára, illetve triplájára emelték a törlesztő részleteket. Harmad sorón pedig a vallás nagyon is befolyásolja ebben a körökbe a döntést.
Hál istenek nem vagyok egy banknak sem hitelezője, nem is akarok lenni, de ez nem azt jelenti hogy ne legyek szolidáris a kilakoltatott emberekkel, családokkal szembe mikor a tróger elit pofátlanul osztogassa magának a száz milliókat.
anka
@pelikan61: - én egyet is értek veled, de így még jobban!
Köszi értelek és igazad is van. Akkor az a baj, hogy rossz irányba ment a segítség.
Lajos10
Segíts magadon az isten is meg segít milyen igaz?
elekmargit
@Lajos10: Csak az a baj, hogy mi nem magunkon, hanem "atyáinkon" segítünk
Dr.luigilongo60
pelikan61!

Légy szíves sorold fel név szerint a bakok tulajdonosait és szkenneld be a vallásukra utaló iratokat.Ha ezt nem tudod ,ne beszélj hülyeségeket.
Lajos10
@elekmargit: Azért raktam a végére kérdő jelet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.