A polgárőrök jelenléte, járőrözése nagyban növeli a lakosság szubjektív biztonságérzetét. A szervezet nem küszködik létszámproblémákkal, s hatékonyan tudja, tudná segíteni a rendőrség munkáját.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vera1944
Menasagh
Igazad van. Egyébként akik a saját szabadidejüket áldozzák fel, nem kellene bántani őket. Bármikor megtámadhatják őket is. És ők legalább félhivatalosan müködnek, nem úgy mint az "önkéntes romák" akik megállitották a terpjárót.
menasagh
Sajnos itt (ahol védett) mindenki a rosszabbik oldalát látja a dolgoknak, de amikor ő szorul segítségre, akkor a seggét is kinyalná akármilyen modortalan polgárőrnek, csak baja ne essék......hát így állunk.
gondolkodo
@mókár: Ez nem az első hozzászólásod, amikor szinte dicsekedve jelented ki: nem olvasod el a cikket, de véleményt mondasz róla. A cím lehet igen-igen félrevezető, ha pedig bulváros, nem is lehet más!

@menasagh: Általában így van ez, akire haragszom, az is kiemelhet a sz@rból, de utánna még jobban haragszom rá, mert szorultságomat aljas módon kihasználva segített rajtam!
mókár
Gondolkodó, sajnos az én tapapasztalataim a polgárőrökkel kapcsolatban olyanok mint ahogyan leírtam, hidd el elég közelről tapasztalom és tapasztaltam.
Viszont azt is írtam hogy tisztelet a kivételnek, de Ők sajnos nagyon kevesen vannak. A cél jó és nemes de akivitelezésben sajnos rengeteg a hiba. Felveszik a sárga melényt és máris azt hiszik hogy ők a mindenhatóak. Hidd el mindezt tapasztalatból írom , hozzáteszem nem velem szemben történtek az esetek de nagyon közelről, szinte tesközelből tapasztalom.
mókár
@gondolkodo: Még annyit hogy nem vezet rosszindulat a tisztességes polgárőrökkel szemben, sőt becsülöm a munkájukat ! Volt rá nagyon pozitív példa, de az sem az én lakóhelyem környékén. Lehetne mesélni, vagyis igaz megtörtént eseteket leírni de akkor azt kevesen hinnék el vagy tagadnák!
Pedig megtörtént esetek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.