Az MSZP fővárosi szervezete kezdeményezi az előzetes letartóztatásban lévő Hunvald György szocialista politikus visszahívását valamennyi, gazdasági társaságban betöltött funkciójából.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsbela
Miért kellett hónapokat várni a döntéssel és közpénzből kifizetni kb. 1,5 millió forintot?
farbe
@zsbela: Mert a jól bevált gyakorlatot nem szabad megszakítani.
szöszmösz
Tegnap egy arrogáns alak/MSZP/ azt nyilatkozta, hogy azért nem hívták vissza, mert senki nem kérte! Szerintem, meg nem csak vissza kellett volna hívni azonnal maguktól is, sőt meg kell szüntetni az összes Felügyelő Bizottságot. Mint kiderült nem felügyelnek semmit /lásd BKV is/. Fantom bizottságok legalizálják az állami pénzek lopását. Minden cégnek van egyszemélyi felelős vezetője, ezért fíietik meg jól Őket és van a cégnek szakember gárdája, illetve kell hogy legyen. Akkor mire való ez a sok léhűtő, akik szégyentelenül veszik fel a pénzt a semmiért?
reallatas
@zsbela: /tegnap, 23.05/ Nézd ez egy újabb hungarikum, tudniillik minden idők legnagyobb keresetével rendelkező előzetesben tartott, mondjam elzárt egyént produkáltunk. Igazi rekord! Működik a jogállam!! Üdv.
bombi02
@zsbela: Mert háver! Amíg ki nem robbant a botrány, addig is jó kis jövedelemhez juttatták. Persze az is lehet, hogy ez a fizettsége, hogy valakit takargat.
Lajos10
Vissza hívják vissza híják node hova mert rossz helyre azért már csak nem jön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.