„Nem fogják tudni megakadályozni, hogy ha a szükség úgy hozza (…) a magunkfajta magyar emberek kapával és kaszával kergessék el megszállóinkat.”

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pelikan61
@kevijeni tegnap, 22:33 – válasz erre:

Csak az utolsó 20 évet veszem figyelembe tényleg hathatós eredményt értél el. Egészen az IMF gyámság alá helyezését az országnak.

Dr. Morvai Krisztina pedig a fiukkal volt a bányába.

Kérem a válaszom elfogadását: kaméleon elvtárs!

hsaliani
A fidesz boszorkánykonyhában már régen kifőzték , hogy fognak megszabadulni, elbánni, kigolyózni,hogy fogják lenullázni, a jobbikot. A terv már arra is kész,ha esetleg csak vele alakíthat kormányt. Nem a két pofon kiosztásával, az már nem elég, de ne legyenek merész álmai jobbiknak.
A fideszes fiuknak rengeteg esze van, gondoljunk csak a bírósági döntésekre, amiben kimondták, hogy a cégek fidesz közeliek, a taggyűlés pedig nem taggyülés, holott messze nem ez volt a téma egyik esetben sem A veszteséges cégek eladása pedig igazi " mestermű".Kár, hogy ezt a sok észt nem az ország érdekében dobták be.
reallatas
Kérem tessenek a demokrácia szót /Görög eredetű/ hellyesen definiálni, mert egy aspektusból közelítve, közel sem azt jelenti, hogy a szabadság pl.-ul egyenlő a szabadosággal, álltalában a közösen megalkotott törvényeink, közös értelemszerű igazságos végrehajtásának, fegyelmezett körülmények között való gyakorlását, jelentené többek közt. Nagyon széleskörű spektrumban lehetne taglalni a kérdést. hiszen igen összetett. Tessenek mondani itt nálunk, per pillanat igazán jól működik a jól értelmezett demokrácia???
reallatas
@gesa: /tegnap, 23.14/ Igen! Sajnos meggyőződésem, hogy egyre jobban ennek oka is van. Üdv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.