Budapest - Lapinformáció szerint magánterületen, a szentendrei skanzen közelében tartják szombaton a Magyar Gárda országos avatását.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@zsbela: Nos megint nem hagy nyugodni, úgy látom a remek jogismereted. Lehet és kész!! Tudod működik a jogállam!!
zsbela
@reallatas: :-) Az alapvető dolgokat az iskolában megtanították, a többi meg csak úgy rám ragadt, mint másra a piszok. Ha valaki csak az alapvető emberi normákból indul ki, akkor sok mindent "jogszerűen" lát.
reallatas
@zsbela: /8.42/ Na most én őszintén dícsérlek, mert előttem te remekül látsz dolgokat, de remélem nem akarsz megsértődni! A megjegyzésed természetes alapkövetkezmény, hiszen a jog lényege az emberi normák betartásán, betartatásán nyugszik, nyugodna. Bocsánat, ha rosszul fogalmaztam. Üdv. Még annyi, hogy azzal a megjegyzéssel a határtalan cinizmusom a gond, hiszen pont azt akartam érzékeltetni, hogy így működik csupán a jogállam.
zsbela
@reallatas: :--) Az ilyen "sértéseket" mindig örömmel veszem! :--)))
reallatas
@zsbela: /9.08/ Kössz! Hatalmas szikla zuhant le a mellkasomről! Egyébként már készülődtem a nyavajás természetem miatt, penitenciára, vagyis úgy képem vágom legközelebb magamat, hogy ihaj! Üdv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.