Sólyom László az Erzsébet híd közepén, de magyar oldalon adott interjút. Sólyom beszédét az ünnepségen a helyi alpolgármester olvasta fel.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Sajnos, a politikára is igaz, hogy hivatlan vendégnek ajtón kívül a helye.
Nem volt kellő diplomáciai előkészítés egy államfői látogatásra. Magánemberként pedig miért van alatta állami kocsi, állami fizetésű testőrökkel?
Érdekes módon politikusaink külföldi látogatásai csak fokozzák az ellentétet. Ki szívja meg? Az "átlag" magyar állampolgár! Volt már, hogy szlovákiában köpködték a magyarokat, azokat is, akik rokonlátogatóba mentek. Most megint erre tendálunk.
Annyira gyengék azért nem vagyunk, hogy az otthonában viszálykodó Tőkés védjen minket! Különben is, az EU gazdasági (az EGK utóda) közösség, nem foglalkozik majd ez üggyel sem! Ugyanúgy, ahogy nem foglalkozott azzal, amikor a Benes-dekrétum újra megerősítésével sem, pedig az ellenkezik a ma követett nemzetközi szokásokkal.
Nem megalkuvás, hanem politikai kompromisszum lett volna, ha Sólyom nem erősködik és nem dobja fe azt a magas labdát, ami segítségével bizony-bizony alulmaradtunk.
Úgy látszik, politikusaink feltett szándéka, hogy ne csak itthon, hazai pályán égessék magukat, hanem a nemzetközi porondon is. Ebben az a legnagyobb baj, hogy személy szerint mindőnket lejáratnak. Ők, ha egyszer mégis oda mennek, több ezer rendőr által lesznek védve, de a névtelen mezei magyar polgárt ki védi meg ott??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.