Európának be kell végre avatkoznia címmel, az Axel-Springer érdekeltségébe tartozó német Welt napilap internetes kiadása sürgeti az Európai Uniót, próbálja meg kezelni a magyar-szlovák konfliktust, mielőtt az végleg elszabadul.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
@sisak: - ez is igaz! - de remélem hallottad a Soproni esetet, nem hiába hívják "hűség városának"! - nagyon sok minden múllik az embereken is. Mi már túl nagy árat fizettünk Trianonnál.
ember
@ani57: Nem eleget fizettünk. Nem becsüljük, nem féltjük, nem ragaszkodunk a maradékhoz sem- vigyék! A határok virtuálisak.
anka
@sisak: - akkor én jól járok??? - mert a nyugati határ fele lakom! De azért jó valahová tartozni, vagy Te nem így gondolod?
ember
Nyugatról nem kérnek belőlünk, így nem tudom jól jársz-e, de én jót kívánok Neked, az fix. A valahová tartozás a SZEGÉNY embereknél, akik a túlélésért küzdenek, azt jelenti, hogy ott tud túlélni. Ez komoly morális gond. Például palesztínok, akik a táborokból bejárnak Izraelbe dolgozni! Összefoglalva : Üres hassal nehéz himnuszt énekelni. Na a helyzet nem ennyire nyomorúságos, DE magyar sajátosság a történések olyan felerősítése szellemben, hogy így érezzük! A politizálás lassan újra úri huncutság, az elit játéka lesz.
furfang
@ugyeugye: én olvastam a cikket. Elképesztő ez a pofa! És ő az egyik ebből a díszes szdszes bagázsból! Ezek annyira gyűlölik a magyar embereket és ez alatt minden magát magyarnak valló embert értek, hogy csak úgy dől belőlük a gonoszság, és az ártó szándék. Sokan voltak az elődeik között is ilyenek, a 10-es években, sőt az előtt is. Remélem, ma már okosabbak vagyunk, és nem hagyjuk elterpeszkedni újra rajtunk, mert hogy ezek benn akarnak maradni a politikában, az hét szentség. Szétszóródnak az mszp-be, a Kuncze színtársulathoz, LMP-be, MDF-be, de ott akarnak maradni, hogy tovább pusztíthassanak. Észnél kell lenni a szavazásnál.
furfang
@inokaivajda: Ez bizony tényleg úgy volt ahogy leírtad. Nem is volt nekünk egymással semmi bajunk, míg a vezetőiteket a mi balliberális vezetőink fel nem tüzelték, ők meg ellenünk nem uszítottak. Sajnos ez ott a zámolyi eset környékén kezdődött. Mostanra el is mérgesedett a dolog, de reméljük, hogy ha tényleg a gyilkosokat kapták el, akkor újra lecsillapodik a szemben állás. Ettől függetlenül a cigányságnak tanulnia kell!!! Minden áron, és nem lázadni, ha valamilyen juttatás csak ennek ellenében jár, ha a szülő iskolába járatja a gyerekét. Nincs más út a felemelkedésre,enélkül marad a posvány, a butaság, az erőszak és a szegénység.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.