A Jobbik EP-képviselője a múlt heti késelés kapcsán reagált cikkünkre.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vera1944
Okos
Ez vonatkozhatna akár a HIR TV-re vagy az Echora, vagy a Vitál TV-re.Fiatal, "tojáshéjas" magyarázza a múltat és jelent. Ezért nem nézem, mert én már sokmindent megéltem, tudok különbséget tenni sokminden között.Üdv. Vera.
OKOS
@Vera1944: Azokat sem nézem, de azokról nem hallottam olyan elmarasztaló véleményeket.
A sport, és filmes, természettudományi csatornákon általában nem szerepelnek nyomoronc politikusokat, szakértők, riporterek.
Sokszor elég a reggeli, déli, és esti híreket megnézni, és kavarog a gyomrom.
szabosa
.. nem a televíziós csatornákkal van a baj, hanem a tulajdonosaival. :)))))

@Vera1944: azért a Hir TV-ben nem csak tojáshéjasok magyaráznak, akadnak ott sokat megélt, tapasztal, igen tanult, okos emberkék is.
Persze mindenki mondja a sajátját, így mindenki el tudja dönteni, hogy neki mi a szimpatikus, mivel tud azonosulni, melyik nézet azonos a sajátjával és természetesen oda áll, arra az oldalra...
Lajos10
A hülye gyerekeink is a mi gyerekeink meg kell tanulni velük együtt élni.
szabosa
@zsolti: szépen kérlek ne komolytalankodjunk! :)) A Hír Tv-ben sem nézek meg mindent. Egyszer mindenképpen meg kell tapasztalnom, hogy érdemes e a figyelemre vagy sem. Egyszer én is láttam a "műsorát" kb. azt a benyomást keltette bennem amikor az ember beül a moziba, villany oltás, hatás szünet, főcím, sötétség - filmszakadás, két órán át dolgoznak a technikusok a hibaelhárításon majd hirtelen zene és megjelenik a VÉGE felirat. - legalább aludtam volna, hogy hasznosan töltsem az amúgy is drága szabadidőmet. csintalan=komolytalan viszont az alsóbb rétegeknek is kel némi szórakozás, pénzük van, telcsijük van, idejük van, véleményük van és ott elmondhatják... nem biztos, hogy máshol meghallgatnák őket.
:)) - viszont valahol mi is ezt tesszük :)))) csak írásban. :)))) Leírtam a mondandómat, oszt veszekedjetek rajta, mindenki írja meg a véleményét itt legalább elolvassa valaki :))))) de még is jó mert jobban megismerjük egymás nézetét, értékrendjét, esetleg tudjuk befolyásolni egymást akár pozitív, ne adj isten negatív irányba, de ez már ember függő ki mennyire hajlékony. :))
Én elmondom a magamét az indulataimmal együtt, viszont senkit sem akarok szándékosan megbántani. Igyekszem több forrásból begyűjteni az "ismeret anyagot" majd én eldöntöm melyiknek adok több hitelt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.