Nem az a három férfi követte el a tavalyi tarnabodi fegyveres és Molotov-koktélos támadást, akiket korábban előzetes letartóztatásba helyeztek a bűncselekmény miatt, ezért szabadlábra helyezték őket - jelentette be Petőfi Attila, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vezetője kedden.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gyulabors
A rendőrségnél is bevezetném az elfeledett "Add a munkádhoz a neved" akciót. Vállaljanak felelősséget 8büntető, anyagi) a munkájukért. A férgese hamar khullanna.
Garnela
@menasagh: Erről írtam én is: a válasz az, hogy a világon semmi!
gyulabors
Ne légy borúlátó.Olyan szépen süt a nap!
qxy
Szolgálunk és védünk. A marhák. teljesen lejáratják magukat. meg is érdemlik nincs egy józan gondolkodó köztük.Aki volt azt meg kiutálták. most az egyik szakács.és jól is főz.Nem tudta elviselni a sok öreg hogy olyan ügyeket oldott meg heteken belül amit a nagyok eldobtak évek után,mert hogy nincs elég nyom.Engem is igazoltattak,miden papírt elkértek, két perce beszélgetünk mire a hatóság, észre vette hogy német jogosítványom van és így szólt Hát ez német te!Oda fordult hozzám és tagolva megkérdezte.Beszél ön magyarul? Mire én nevetve.Na ezért szeretek hazajönni.Kurva jól érzem magam.Igen beszélek már vagy 5 perce.Nem tűnt fel?Erre a hatóság,sértődötten.Jó jó azért nem kell minket hülyének nézni.És ezek tanúltak is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.