Továbbra is félnek, mert szerintük nem az igazi sorozat gyilkosokat fogták el a rendőrök.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
még ők is kételkednek abban, hogy az igazi gyilkosokat fogták el....

Az OCÖ elnöke szerint nem az a megoldás a romák számára, hogy elhagyják az országot: „Egy alternatív megoldási javaslatot szeretnék elébük tenni, hogy mégse menjenek el, hiszen az életük megvédésére van megoldás, a megélhetésükre pedig tudunk munkát biztosítani” – jelentette ki Kolompár Orbán.

Hmhm...hirtelen lesz munka? eddeg miért nem volt?
Netán korbi vissza adta a lenyúlt milliókat?
gesa
@gondolkodo: Minden embernek meg kell adni a lehetőséget, hagy menjen az aki üldözöttnek érzi magát. Viszont aki ilyen jogcímen akarja az országot elhagyni, ha mégis visszajönne mindenféle pénzügyi támogatást megvonnék tőle. Úgyhogy el lehetne gondolkodni ezen is lehet vállalni a felelősséget nekik is, ha már égetik az országot. Szankcionálni kell a visszatérőket és nem pedig tárt karokkal várni!
gesa
@gondolkodo: ja, és a többivel amit írtál teljesen egyetértek.
nanena
Abban az országban kérnek politikai üldözötti státuszt, ahol állítólag az üldözés éri őket. Ez nálunk hírek. De nem túl ésszerű és logikus. Nálunk ilyen hülyeségekkel fel lehet kerülni az újságok címlapjára, meg Bolgár, Orosz műsorába. Kanadában meg meg azt mondják, ez hülyeség, munkából kell megélni. Akkor hiába hajtogatják a cigányok: de hát kérem engem politikailag üldöznek.
pelikan61
Érzik, hogy jövőtől csak a dolgos problémamentes polgároknak lesz ez a hazájuk. És ök. nem ezt a nézetet vallják. Vége a lakodalomnak!
gondolkodo
@gesa: Igazad van, aki menni akar és lehetősége van rá, menjen! Lényeges viszont, hogy mint "politikai üldözött Magyarországon" címen sehol a világon nem fogadják be őket! Azonos a társadalmak felépítése, ott is vannak szegények, de nem azért szegények, mert politikailag üldözöttek!

@pelikan61: Azt, hogy milyen nézetet vallanak, csak Ők tudják - és aki közöttük él!
Majd akkor mondhatjuk, egyik sem akar dolgozni, ha lesz olyan munkahely, ahol a biztosított munkát Ők is el tudják látni!
A magyarok között is van, aki nem tanul tovább, nekik sincs munkahely. (Nézzed meg, hány fiatal kap "munkahely-keresési támogatást", azt, amit azelőtt "munkanélküli segély"-nek neveztek! A felsőoktatás szinvonala miatt pedig kitermelődik egy - csupán papíron! - túlképzett réteg, akiknak szintén nincs munkahely! Személyeskedés és harag nélkül: figyeld meg, mit tanulnak celebjeink: jogot! Aki attól vált hressé, hogy egy külföldi énekesnőre hasonlít, ma jogot tanul és minden vágya ezen a területen dolgozni. Te adnál Neki ügyvédi meghatalmazást a mostani viselkedése és életmódja ismeretében?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.