"A jó munkaerőt meg kell fizetni, ha ezt nem tesszük, csak hülyéket kapok"... - szó szerint ezt találta mondani egy bizottsági meghallgatáson Kocsis István, a BKV vezérigazgatója. Hát, régen sikerült egyetlen mondattal így vérig sérteni az ország döntő többségét. És ezen már az sem finomít túl sokat, hogy Kocsis is elismerte, cégénél túl magasak a jutalmak és a végkielégítések.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@zia: elég sokat mozog az egyik belvárosi szálloda környékén.
Garnela
@gcsabi: Ezt nem újságíró csavarta ki: Ő mondta a Tv nyilvánossága előtt!!az egyetlen amiben igazad van, hogy ebben az országban nem a szaktudást fizetik meg, hanem a hülyéket, ugyanúgy mint 30-40-50 éve..nem baj hogy írni olvasni sem tud esetleg..de jó pártmunkás, ami ma azt jelenti hogy profi módon lop, csal, hazudik!
Garnela
Csodálkozunk hogy az orvosok elfogadják a hálapénzt? Könyörgöm őket is a közalkalmazotti bértábla szerint fizetik! Egy kezdő orvos, egy kórházban brutto 100.000E ft diplomás minimálbért kap!!
zsuzsu
@Garnela: Ez Így van ! és csodálkoznak hogy elmennek külföldre.?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.