Nos, napokig vártam, de semmi. Se megható Index-cikk, se figyelemfelkeltő tévétudósítás, semmi. Mintha meg sem történt volna, hogy 2009.augusztus 24-én példátlan, borzasztó dolog esett meg az országban. Olyasmi, aminek nem szabadna megtörténnie sehol: egy becsületesen dolgozó ember, egy 53 éves nő ÉHENHALT.

Feltöltő: zero
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kami
Jónapot mindenkinek!

Ha valakit érdekel,akkor ez az 53 éves asszony 18-n 11ó15-kor lesz végső nyugalomba helyezve.Tehát ha valaki úgy érzi hogy a honfitársa volt akkor kérem gyújtson egy szál gyertyát érte.Köszönettel: a veje
és a lánya.
Dr.luigilongo60
Garnela !
Ha te tényleg nem szoktál zsidózni és egyébb cimkéket aggatni a hozzászólókra, úgy utólag megkövetlek és elnézésedet kérem.

Voltak itt már olyanok , akik sábec deknit álmodtak a fejemre, meg lecigányoztak,szoclibsinek aposztrofáltak stb.
Garnela
@luigilongo60: Tudom hogy vannak olyanok! ...meg van bocsva))
Garnela
@kami: Részvétem! Csak a kegyelet miatt nem kérdezem meg amit meg szeretnék!
Garnela
@luigilongo60: Az a sábec dekni vagy mi az a fejfödö, ami miatt én sokáig azt hittem hogy ott leborzválják a fejüket? Komolyan csak tévében láttam olyat még és valamikor 20 éves korombaqn egy társaságban megkérdeztem hogy miért kopaszak a fejük tetején...na azt a gúnyolódást amit kaptam a tájékozatlanságom miatt...hát ne tudd meg))..még évek múlva is jöttek a fricskák))
Dr.luigilongo60
Garnela!
Hát húsz évesen én sem tudtam, hogy mi az.Szegény anyám mesélt a zsidókról, mert volt a kis falujukban pár belőlük.Soha nem gyűlölték őket, egészen addig míg a politikusok ezt nem akarták.Tétlenül kellett végignézniük, hogyan vitték el őket.Anyám 2006-os halála előtt odadta az ő és apám keresztlevelét, hátha még szükség lesz rá.
Igaza volt, arra haladunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.