És külön meg kell említenünk azokat a hős hazafiakat, akik megverték azt a szutyok csajt az Astoriánál. El sem tudjuk mondani, mennyire férfias, bátor, fasza gyerekek vagytok. Buzipóló volt a nemzetellenesen, ugye? Jól tettétek, derék harcosok, aranyos vitézek. Oda kell menni az ilyenhez vagy tizen, lássa a kis leszbi zsidaja, hogy ti aztán nem szartok be egy magányos bigétől, aki a villamosra vár.

Feltöltő: holdrablo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pelikan61
@zsolti!

"és majd megmondja, hogy ki mit gondolhat, meg milyen színű pólót viselhet?"

Ez most van a ti kormányzásotok alatt, ezt kel meg szüntetni.
tmartyn75
óriási ez a levél! jobb, mintha valóban visszaadták volna a pofont! remélem, olvassa és veszi a lapot, akiknek igazából szól.
sok valódi, jó értelemben vett nacionalistát sért, hogy a "nemzeti" jelző ennyire degradálódott, hogy a szélsőjobb Szálasi és a nyilas korszak jelképeire és jelszavaira korlátozza a hazafiság fogalmát.
gondolkodo
@tmartyn75: "...olvassa ezt és veszi lapot, akinek igazából szól." - hát ez sajnos nagy tévedés! Nézz végig a hsz.-eken!
Kilenc soros hozzászólás.
Az első sor elítéli a nő megverését, csupán női neme miatt.
A következő nyolc sor azt taglalja, miben hibázott a szegény nő, amivel kiérdemelte a verést.
zsolti
@gondolkodo: igen, viccest akartam írni, de inkább rémisztő... mint ahogy pelikan61 barátunk is, akinek csak egy kérdést tettem fel, de ő abból már rögtön arra a következtetésre jutott, hogy én akkor csakis valami kormánypárti népnyomorító lehetek ("ti kormányzásotok").
gondolkodo
@zsolti: Ne sértődj meg, de nem Te és nem tmartyn a címzett!
Nem akarom unalomig ismételni: mi, ezen a portálon hozzászólók, egy kocsmában iszunk, de nem egy asztalnál ülünk mindnyájan. Az EP választásokat megelőzően ezt a portált is elárasztották olyanok, akik megszabni is akarják, hogyan kell "jól" gondolkoznom, ugyanakkor reglapjukon az égvilágon semmit el nem hajlandóak árulni magukról. Még azt sem, hogy szeretik-e vagy sem a mákostésztát. Az én szememben - bármivel magyarázzák is - nem etikus "dobás".
Ez van, ez az elvem és ezt csak nem kiabálva adom elő!
zsolti
@gondolkodo: tudom, csak mellé írtam én is... mert valóban úgy van, néha bejönnek ebbe a kocsmába páran, és felborogatják a nekik nemtetsző asztalokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.