Balassagyarmat vezetői arra kérik Robert Fico szlovák miniszterelnököt, hogy más határátkelőhelyet válasszon, és kerülje el Balassagyarmatot, amikor csütörtökön a közeli Szécsénybe utazik Bajnai Gordonnal való találkozójára - áll az MTI-hez szerdán eljuttatott nyílt levélben, melyet a Nógrád megyei város vezetői a szlovák nagykövetségre is elküldtek.

Forrás: hirextra.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
na ebből botrány lesz! óriási.

Ki szelet vet, vihart arat. (magyar közmondás)
gondolom értitek kire célzok.
furfang
Azért Istennek hála, hogy vannak még ebben az országban büszke, hűséges magyar emberek. Balassagyarmat egyébként is sokszorosan bizonyította hősiességét,méltán kapta a leghősiesebb város címet. Ilyenkor érzem, hogy mégis jó magyarnak lenni, mert ha kevesen is érzünk így, évszázadokon keresztül ez a kevés ember tartotta meg ezt az országot. Az előbb olvastam az FN-en Zrínyi csatájának történetét, az évforduló alkalmából, és arra gondolok, hogy Európa nem érdemel meg minket. Mennyi magyar vér hullott azért, hogy ők most pöffetegen, közömbösen hátat fordíthassanak nekünk. De mit is várhatnánk, amikor hálájuk jeleként Trianonnal fizettek.
menasagh
Így kell....kutyával kutyául kell bánni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.