Az önkormányzati megszorítások egy részét a közoktatáson spórolná meg a kormány. A kiszivárgott hírek szerint harmadára csökkentenék a rászorulók ingyenes étkeztetésére szánt támogatást, kevesebb lesz a gyermekek után járó oktatási normatíva, elvonnák a diáksportra szánt keretet és kevesebbet jutna az érettségi vizsgákra is. Az intézkedésekkel 37 milliárdot akar megtakarítani a Bajnai-kabinet. Az ...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

piros-fehér
Ez okos döntés a BKV vezetők több száz milliót nyúlnak de a rászorulókon meg lehet spórolni.Legfeljebb az éhező gyerekek még éhesebbek lesznek.Vajon ez érdekli a dagadék Szalainét?
Köszönjük meg a vezetőinknek, hogy ez a helyzet előállhatott kis hazánkban.
Köszönjük!
Garnela
Higgyétek el, hogy rengeteg gyrek van(rengeteg magyar is) aki csak az iskolában evett! Ha 2 gyrek volt, nm 3 nem járt a hozzájárulás..dolgozott anyuka, nem tudta fizetni a minimálbérből a rezsit, ellátni a két gyereket, meg fejenként kb 10E térítési díjat fizetni!
Garnela
Meg megszűnik a diáksport..azt a keretet már 3 éve visszavonták..na azt is a Fidesztől kaptuk..céljelleggel kötelező volt rákölteni..már 3 éve elvették, azaz beépítették a dologi kiadásokba..egyből nem volt tovább pénz a sportra újra.
ugyeugye
@Garnela: mindig oda csapnak, ahol a legkisebb visszavágás lehet. a gyerek nem szavazó :(((

néha tényleg az az érzés, h a cél, dögöljünk meg. de gyorsan. diákspotot nem támogatni? minek az egészséges felnőtt?
piros-fehér
@ugyeugye: Itt van egy válasz a kérdésedre.A hagja nem túl jó de a szövegnek van igazságtartalma.:www.youtube.com/watch?v=dotqnEVF_TY
2:50 nél figyeld a szöveget.
Már hallotam pár számát és néha komoly igazságokról énekel.(bár ez rapp nem igazán nevezhető éneknek.)
cinti
Az nagy baj, ha azért szül vki. gyermeket, hogy az állam tartsa el. !!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.