A Gyurcsány–Bajnai-korszakban már sok ötlet elhangzott a közbiztonság javítására, de mind ez idáig az álságos ötletelésen kívül nem történt semmi, miközben nyilvánvaló, hogy az országban uralkodó tarthatatlan helyzet megoldása csak egy mihamarabbi választás lehet – fogalmazott a Lánchíd Rádióban Simicskó István, a nemzetbiztonsági bizottság KDNP-s elnöke. A politikus 2006-ot tartja a k...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
.........hát persze, hogy ő mozgatja! - ki más. Lopcsi-gyurcsi most már elhúzhatna a 'kisföldalattival messzebbre........de tele vagonokkal.
Simicskónak igaza van sok titok lappang itt-ott, mindenhol.
idiot
Ebben senki sem kételkedett! Bajnai még mindig az Ő emlőit szopogatja! Fel kellene már nőni neki is! A liba fejű és nyakú Oszkó haverjáról nem is beszélve!
Bár csak tévednék, de ezek hamarosan landolnak egy másik szomszédos földrészen, de addig kijátsszák a magyar vagyonokat a szatócsoknak!
Akkor esünk megint pofára, de rendesen!
Csak, ne a próféta beszéljen belőlem! :(
furfang
Ő hát! Ráismerni az értelmetlen, zagyva senkinek nem jó rendelkezésekre, de gondosan ügyelve a haveri kör jogainak csorbítatlanságára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.