Az ügy pénteken pattant ki. Volt egy hétvége. Aztán a tegnapi nap, a hétfő. És Magyarországon csoda történt! Egy két hónapos bürokratikus állami folyamat 1 munkanapra rövidült!

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
Így van ez, ha nem cigányok lennének, senki nem állna melléjük.
Márpedig ne legyünk rasszisták, se negatív sem pedig pozitív értelemben.
Nem járatták a gyerekeket iskolába, jogos a büntetés!
piros-fehér
@zia: A törvény mindenkire vonatkozik kivétel nélkül!Azért mert van egy 6 hónapos gyereke attól még senkinem mentes a törvény alól.Minek valakinek 7 gyerek ha egyet sem tud iskolába járatni.Csináljuk úgy mint a kínaiak?2 gyerek után már bünti jön?A szülőket kell megnevelni!De már megint hogyan?Eddig is értetlenek voltak...most mitől változnának meg?(a háttérben a buta cigány hozzáteszi híresek vagyunk, ennyire nem lehet senki együgyü...én szégyelném magam ilyen esetben)
elekmargit
Ebben a röhejországban csak magyarnak jár büntetés, cigánynak meg Draskovics!
adsl70
közelgő választás és kell a szavazat :( sokan vannak és ezek az ügyek bizony biztos szavazatokat adnak.
Vera1944
Ha börtönbe küldik a szülőket, a gyerekek akkor is állami gondozásba kerülnek, de igy is el kellene venni tőlük és állami gondozásba adni, mert nem járatja őket iskolába. A pénzbüntetést ugyan miből fizetné ki, viszont kiskorú veszélyeztetése miatt igenis a börtönbe velük, hogy megtanulják, a gyereket nem csak csinálni kell, hanem gondozni, szellemi fejlődésükrők is gondoskodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.