Az autópálya, a környező utak és a benzinkutak kameráinak felvételét is ellenőrzi a rendőrség, hogy megtalálja azt a fekete Audi kombit, amelyben a bicskei pénzszállító támadói menekültek. A Bors úgy tudja, hogy a Fejér megyei zsaruk szlovák és osztrák bűnüldöző szervek segítségét is kérték. A lövöldözésben megsérült főtörzsőrmester, miként járőrtársa is információnk szerint ötvenezer forint jutalmat kapott.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orogordog
"ötvenezer forint jutalmat kapott." Miért is???
kovacslajos15
Nem volt nehéz felderiteni, hogy szlovákok voltak, mert az egyiknek kiesett a névjegye a zsebéből és csak fel kellett venni a földről amit egy szemfüles nyomozó észrevett.
Idióták! Nem lesz még elég a szlovák ügyből, már ezzel sem tudják az emberek figyelmét elterelni ezekről az állapotokról amik itt uralkodnak.
marlin
Miiiiiii???
Szlovák fegyveresek megtámadták Magyarországot???
Volt már az ügyben jegyzék váltás??
:-)))
topapa
Tudjátok, nekem az ilyen hirtelen állásfoglalások, kinyilatkoztatások kapcsán az jut eszembe, hogy amikor valaki purcint egy nagyot a metró mozgólépcsőjén akkor is van nagyszámú "gyanúsított", merthogy közöttük van az elkövető, de hogy ki az valójában azt "csak" az ujság tudja megírni másnap.

Meg kéne ám fogni őket, mert ezek nem szállnak el mint a fentiek.

Üdv. mindenkinek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.