Gyurcsány Ferenc várhatóan biztos befutó helyet kap majd az MSZP országos listáján. A dolgok jelenlegi állása szerint nem lesz ilyen szerencséje a "nagy öregeknek", akik a listaállítási automatizmusba nem esnek bele. Az országos lista már most túlterhelt: a területi listák befutó helyeiről kiszorult politikusokat is ide tolják be a megyék.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Wik
Nem az itteniektől kell félteni az öszödi hazudózót hanem a párttársaitól.Egymást fogják nyírni azért a néhány parlamenti helyért amit 2010 hozhat nekik és amitől védettséget remélhetnek.
Egyébként a gyurcsány tényleg " nagy egyéniség" ilyen fapofával,ilyen gátlástalanul hazudozni (ö mondta !!) ilyen mélyre süllyeszteni egy országot,hát ez nem semmi ! Még úgy sem hogy akadtak " jólképzett segítői " is.
Csubaka
@eva1215: "Szerintem Medgyesi 100napos programját betartva és a Fidesz által megszavazva került ilyen helyzetbe az akkori kormány amit gyurcsány megörökölt."

Hát ekkora marhaságot régen olvastam már! Mintha Medgyessy az MSZP miniszterelnöke lett volna és MSZP-SZDSZ többsége a parlamentnek. Ki szavazott meg micsodát? Nem a programmal volt akkor sem a baj, hanem azzal a sok birkával aki bólogatva, bégetve fogadta el.Amikor az RTL klub riportere megkérdezte,az egyik szoci honatyát tudja e hogy miről szól a program akkor azt válaszolta a szerencsétlen, hogy nem de neki nem is kell tudnia, mert azt szakértők dolgozták ki. Gyurcsánynak senki nem tiltotta meg, hogy Medgyessy leváltását követően tájékoztassa az országot és az ellenzéket a tényleges gazdasági helyzetről. Gyurcsány pedig az általad említett TV vitában és azt követően is folyamatosan hazudott, csakhogy meg tudják tartani a hatalmat.
És ez a banda kiabál hataloméhséget másra? Az öszödi beszéd elmondására sem kötelezte senki, sőt azt nem is nyilvánosan, hanem egy zártkörű konferencián mondta el, ahonnan a sajtó is ki volt zárva. Még aznap este bejelentette hogy "ne tessék félni, nem fog fájni"! Két nappal később adták le az első öszödi felvételeket és akkor kezdődtek a cirkuszok is.
Gyurcsány tényleg nagy ember.Nagyon tönkre vágta az országot, de leginkább az MSZP-t.
pelikan61
@eva1215 ma, 15:47 – válasz erre:

Most már mindent értek! Akkor azért lopnak gőzerővel a barátaid, hogy az államcsődöt l éljék. Hát nincs mire várnom, kezdem én is. Behozni már nem tudom őket, de valameddig elég lesz.
eva1215
Igyvan kedves Csubaka még ha nem is cseng jól a fülednek.
Csak az MDF nem szavazta meg a programot egyedül.
Öszödi beszéd ami igaz az igaz minden poltikus HAZUDOTT egyik sem tartotta be amit igért mind túl licitálta a másikat Orbán aztán még a megfigyeléssel is lejáratta nagát mert mint tudjuk semmi nem volt igaz (birói itélet)az szerinted nem 1jó poén volt ? Aztán mikor kinn volt Tusnád fürdőn már akkor beszélt hogy itthon mi fog történni vajon honnan tudta?mindenhol beépitett embert hagyott be betonozva 5évre 500-800ezres fizuval és ha elküldik akkor is járt neki a fizetés ha nem volt alkalmazásban,most keresik a pénzt vajon Ők mennyivel lógnak? azt a 7km utat M7mennyiért épitette a Vegyépszer a követ meg a papa bánnyájából vitték az épitkezéshez Holvolt akkor tender kiirás az útépitéshez? Még az ÁSZ is azt mondta magán zsebeket nem lehet vizsgálniaz az nem volt követhető ki mennyért épitetett ki volt az alvállalkozó ki mennyipénzt vitt haza.No és a Hidember? 80nillióért az sem pite .A végkielégités amit a sajátbank ként tekintett mikor leváltották 160millió volt a végkielégités be a SZÁF elnöke is 80millióval távozott .Most pedig kivannak akadva a tiszta kezűek .sajna hogy Polt mint független(MSZP)től és mint fidesz poltikus mindent lesöpört amit a rendőség nyomozati anyagként odadott.csak azért nem lett belőle ügy ugyan még lehet ha a fidesz rendert tesz akkor majd őt is megnézik meg vissza menőleg az egészpoltikát.
kukubenkó
Ugyan! Gyurcsány nem gyenge és buta! Csak talán nem akarta tovább vinni, amit 40 évig csináltak! Lehet, hogy nem Ő hazudott? Lehet, hogy rajta verték el a port?
Kezdem azt hinni, hogy Gyurcsány igazabb, mint Mátyás király volt!
Gondoljatok bele ebbe; mielőtt elhamarkodott véleményt nyilvánítótok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.