Megtörtént a második olyan haláleset Magyarországon, amely az új típusú influenza miatt következett be

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Koronix
"Az ÁNTSZ közlése szerint a férfi a Dél-Dunántúlon élt, egészséges volt. Nem volt lázas, beteg, és nem tartozott a rizikócsoportba sem." + "a férfi közterületen halt meg"

de arról egy szó sincs, h miben halt meg. ráesett a fejére egy tégla? halálra itta magát? elütötte egy autó?
bigyibogyo
@Koronix: es a kovetkezo mondat:
"Vérzéses tüdőgyulladása volt annak a 34 éves férfinak, aki szerdán halt meg és a boncoláskor derült ki, hogy H1N1 vírus volt a szervezetében - közölte Székely Tamás egészségügyi miniszter, aki azt is elmondta, hogy a férfi látszólag egészséges volt, utoljára három hete járt a körzeti orvosnál egy banális sérülés miatt."
Koronix
@bigyibogyo: értem. szóval jövő hét végétől mindenki vegye meg az oltást és jattoljon egy picit az orvosának.
adsl70
valamit kell a természetnek is produkálni :-) sokan vagyunk és a fejlett orvosi technika révén nem igazán működik a természetes szelektálódás.
bigyibogyo
@adsl70: ezert vannak a gyogyszer rezisztens virusok ,)

@Koronix: nagyon ugy tunik,h nem maga a virus a veszelyes hanem a szovodmenyei.ha ugy gondolod,h az immunredszered kemeny, es legyuri egyedul is, ha veletlen megkapnad akkor semmikepp. ellenkezo esetben igen. ha cigizel 1 heti adag all szembem egy akar sulyos szovedmennyel
en itthonrol dolgozom, es sok emberrel a konditeremben talalkozom, ahova ugye nem megy betegen az ember. eleg pici az eselye,h elkapjam. de meg igy is gondolkozom rajta,h nem olyan nagy penz azaz oltas...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.