Azonnali hatállyal felmondta a Nap-kelte című reggeli műsorát készítő társasággal kötött szerződését a Magyar Televízió (MTV) - tájékoztatta pénteken az MTI-t a köztévé, amely a forráshiány ellentételezését szolgáló és "gyors eredményt hozó" intézkedések egyikeként jellemezte lépését. Az MTV közlése szerint hétfőtől saját gyártású műsorral jelentkeznek. A tévét felügyelő kuratórium elnöke és helyettese között vita van arról, hogy az MTV-nek joga volt-e felmondani a szerződést. A Fidesz a hétvégén dönti el, szerepelnek-e az új reggeli műsorban, a Fidesz és a KDNP politikusai 2006 ősze óta ugyanis nem vettek részt a Nap-keltében.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nemezis
Sokba kerül ez még az MTV-*nek. ebből per lesz.
kukubenkó
Pedig milyen örömmel mentem dolgozni, amikor megláttam a Kis Petya gömbölyded hasát, tokáját! Tiltakozok! Szükségem van a reggeli szédítésre! Drukkolok a Gyárfásnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.