Várhatóan részt vesz az MTV új reggeli műsorában Semjén Zsolt, a KDNP elnöke. Ezzel megszakítják a három éve meghirdetett közös Fidesz- KDNP bojkottot.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Megnéztem a ma reggeli műsort. Végre nem Lendvai Ildikó és Dávid Ibolya voltak a vendégek, hanem más arcokat is lehetett látni, Bence B. Izabella nagyon érdekes dolgokat mondott Sukoróról, és a kaszinó-országról, Semjén pedig az egyházi iskolák gondjairól. Aktuális, képernyőre való gyakorlati gondok ezek.
szaboria
@furfang: Kérdés régen az egyház miből élt püspők rokonom volt igy tudom hogy a hivők adták a pénzt ez most is lehetséges az adó 1%-ból 2008 évi adóból csak a katolukus egyház 14miliárd FT-hoz jutott.Nem tetszett a reggeli adás igaz még gyakorolni kell sokat, hogy utólérjék a Napkletét.Fideszt tilos kritizálni, mert akkor bojkott lesz.
gyulabors
@szaboria: Elő gyakorlat a hatalom átvételhez. Szokjunk hozzá....
marlin
@furfang: Normális ember ezt nem tudta végignézni!!
Te tényleg végignézted?? És nem lettel rosszul?? Mit szedsz??
gyulabors
@gyulabors: Bevallom töredelmesen, hogy reggel 6-tól, 8-ig néztem, mivel 1/2 9-re járok melózni. Én amolyan háttér tv-zést alkalmazom, szól a tv, hallgatom, közben a reggeli teendőimet csinálom: Gyerekeimnek kaja készítés, ébresztés, atyai haraggal kiparancsolás az ágyból, reggeli, ők mennek a suliba (ált iskola 7.oszt., gimnázium,2. oszt), én rendet rakok, aztán én is elindulok...
kukubenkó
6 40-kor kezdődik, addigra én már csatlakoztam a 6 20-ashoz. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.