Dr. Kolumbán György szerint nem egy rómeós sztori, ami szombat éjszaka történt, csupán védekezésül vette elő és használta gázriasztó fegyverét. Szombat éjszaka a Széchenyi téren dr. Kolumbán György, Esztergom egyik fideszes önkormányzati képviselője kétszer arcon lőtte támadóját. Először amikor a támadó arcon csapta, másodjára akkor, amikor visszatért és ágyékon rúgta a képviselőt.

Forrás: kemma.hu
Feltöltő: gyulabors
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kakastoll
Hasonlítsuk össze ezt az esetet és a kertjét árammal védő bácsi esetét.
Mind a kettő védekezett valaki ellen, ám az egyiket gyilkossággal gyanúsítják, míg a másik maga perel.
marlin
"Az első lövést csak hallottam, a második a szemem láttára történt! Felháborítónak tartom, hogy Németh József alpolgármester úr, akivel Kolumbán egész este tartózkodott a rendezvény alatt. Végignézte mind a két lövést, viszont semmit nem tett csak karba tett kézzel állt. A rendőrök helyszínre érkezése után, egy arra sétáló hölgy megjegyzéseket tett az alpolgármester úr viselkedésére, és neki állt feljebb, itt már ki tudta nyitni a száját, és tudta csitítgatni a hölgyet. Kolumbánt kellett volna az elő lövés után elhurcolni a térről. Kolumbán mindenkit megfenyegetett, aki a sértett fél védelmébe kelt és esetleg beszólt neki."
(Egy szemtanu)

A Némethnek (alpolgármester) ezt tanították anno a foximaxin!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.