Megdöbbentő nyilatkozatot adott a STOPnak az Esztergom főterén lövöldöző Kolumbán György. A képviselő által elmondottakból kitűnik, nem érzi problémásnak viselkedését, sőt, ismét lőne, ha egy ugyanilyen vitára kerülne sor.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@Kakastoll: Nyilatkozott: (kemma.hu)

"A kórházban értük utol Darázsdi Lászlót. Mint mondja: a hivatalos változat szerint nyolc napon belül gyógyulnak a gázpisztoly okozta sérülések, de aggódik. Szeméből a szétroppanó gázpisztoly-töltetek darabjait ki kellett szedni, naponta többször is csepegtetnek a szemébe, hogy az kitáguljon, és ki tudják szedni azokat a darabokat, amelyek még benne maradtak.

– Még nem látok rendesen. Tudok beszélni, nem vagyok bolond, bár hallottam, hogy ennek a hírét keltik. Ügyvédet fogadtam, kicsit még zaklatott vagyok, de ezt azt hiszem, meg lehet érteni – kezdi beszélgetésünket Darázsdi László.
Felidézzük a szombat este történteket – ezúttal az ő szemszögéből. Ahogy már megírtu: dr. Kolumbán György önkormányzati képviselő úgy emlékezett vissza, hogy a kocsija körül látta Darázsdi Lászlót, és ezért vette magához a gázriasztó fegyvert. A képviselő szerint Darázsdi egy lapot akart átadni Németh József alpolgármesternek, de azt végül ő vette el, és ez után ütötte őt meg a férfi. Dr. Kolumbán György állította: ez után lőtt először.

Darázsdi László máshogyan emlékszik a történtekre.
– A negyed nyolcas busszal mentem be Esztergom központjába, de ismerőseimmel csak később találkoztam volna, így sétára indultam. A Lőrinc utcában, a Kis-Dunánál gyalogoltam, benéztem a szállodába, hogy ott van-e az egyik ismerősöm, de nem volt ott. A Kis-Duna sétány felé kanyarodtam, ott éltem tizennyolc évig. . . . .
. . . . Hogy mi történt a Széchenyi téren a két lövés előtt és közben? Darázsdi László saját bevallása szerint a Hídünnep szórólapjának minőségét nehezményezte volna az alpolgármesternek, akit évek óta ismer.
– Bal kézzel nyújtottam át a lapot, de Kolumbán úr kitépte a kezemből, és széttépte, majd lőtt. Félrevonultam, nem is láttam rendesen. Eltelt vagy fél perc. Aztán meg akartam rúgni, de hogy hol találtam el, nem tudom, nem láttam még rendesen. Akkor megint lőtt."

Ugye két dolog biztos:
- Darázsi sohasem volt autótolvaj!!
- Ha valakit közvetlen közelről "pofán lőnek" gázpisztollyal, az nem lát!!

Következtetés: a Kolumbán valamiért(?) gázpisztollyal ment ünnepelni, hiába van ahol ez a divat!!
Diamont Frost
Akinek vaj van a füle mögött, mielőtt napra megy, vegye magához a pisztolyát!
szaboria
Meglepő,hogy egy rendezvényre pisztolyt visz magával.Mi az, hogy saját városa,saját tere úgy tudom ez az esztergom lakóké.Hajrá fideszes képviselők csak így tovább jövöre sem sikerűl így a 2/3-os többség lehet, hogy 1-se.
marlin
Mert a (Magyar) Gárda Városőrség nem kellő mértékban tudta volna védelmezni a vele egy társaságban ünneplő alpolgármestert, ha esetleg egy cekkernek látszó tárggyal felfelvegyrzett nagymama számon kérte volna a sok-sok nyitott kérdés egyikét!!:))

A gázfegyver sikertelensége esetén még ott volt egyébként talonban az AK 47 is, bár arra az Új Deffend-nek volt csak engedélye, de ők meg éppen a poldármester házába szerelték fel a "végsőcsapástmérő-pirosgombot" !!:-)))
gondolkodo
@szaboria: Másutt azt nyilatkozta, nem volt nála induláskor, hanem az első szóváltás után kocsival haza ment érte. Volt biztonsági őre is, de ő - amikor letelt a munkaideje, - már haza ment. Esztergomot csak "saját városom"-nak emlegette abban az interjúban.
Diamont Frost
@gondolkodo: Látod máris beigazolódott: "a hazug embert hamarabb utolérik......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok