Az uniós pénzek törvényes felhasználását ellenőrzi jövőre az Európai Parlament tényfeltáró küldöttsége Magyarországon. A delegációról csütörtökön döntöttek Brüsszelben.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@furfang: Tegnap már kértelek gondolkodj néha.
furfang
@szaboria: Azt teszem, ezért nem fogadom el az mszp melletti feltétel és kritika nélküli védőbeszédeidet, hanem elsősorban tapasztalok, aztán olvasok, látok, hallok, és minden politikai irányzat összevetésével alakul ki a véleményem. És ha megváltozik, mert valamit nagyon rosszul csinálnak, hosszasan, nem az én mércém szerint, akkor tovább állok. Így fordítottam hátat annak az mszp-nek, akit te kritikátlanul támogatsz rombolásában.
Don Quijote
12 millió eurós agrártámogatást kell visszafizetnünk a pályázatokhoz kidolgozott parcellaazonosító-rendszer hiányosságai miatt.
-ebben a mondatban hol van szó lenyúlásról????
furfang
@Don Quijote: a sz--ul végzett munka "eredményét" is nekünk kell fizetni ám! Pedig azért valakik jó sok pénzt vettek fel!
szaboria
@furfang: Tévedsz nem támogatok senkit semilyen pártal nam szimpatizálok , csak én is olvasok figyelek a koromnál fogva talán jobban meg ismerem az embereket.Csak megjegyzem eddig minde pártban volt és lesz is rombolás.Egy kisizelitő az elvádorolt politikusokról Fodor otthagyta a fideszt,pediag alapitó tagvolt., neki sem tetszett amit csináltak. Lezsákék az MDF.t. Most a Kövérnek már nem tetszik a Lezsák.Melyik pártot tette tönkre már a fidesz ? Csak a hatalom érdekli öket nem minket mint embereket.Mutasd azt is meg kinem vett fel fizetés mint miniszterelnők ez is számit és szimtatikusabb mint az aki csak acsarkodik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.