Ha a felek között csak huszonöt százalékos a génazonosság, megköttethet a frigy.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tmartyn75
@pelikan61: ilyen esetekről nem írnak, de úgy tudom a szodómiát később találták fel! :)
Kakastoll
pelikan61 tegnap, 19:09 – válasz erre
Mindennel onnan kel elindulni, ahonnan ered , így a házassággal is. Ugyanis a házasság törvényét a vallásból vette át a világi törvény.
zsuzsu
Nem véletlen hogy a a királyi családok és a birtokaikat egyben tartani akaró arisztokrácia sarjai közt igen igen sok volt az elmebeteg .Lehet hogy a törvényalkotó is terhelt családból származik ?Ugyanis a terheltség hetediziglen öröklődhet .
5hazi
@reallatas: Egyetértek ! Cirka 2 éve eltörölték,hogy min. 8 általános kell a jogositványhoz ezzel legalizálták a sok 3 osztályal megvett jogsit. Most pedig majd lehet családon belül házasodni lesz mire ráfogni a sok fogyatékos gyereket,kicsit mintha direkte menne ez az egész! Ezek szerint a Molnár Oszi nem csak mellé beszélt?
pelikan61
Lesz dolga a nemzeti kormánynak. Ezt a sok szemét tőrvényt kidobni.
betli
Nem értem ki az a czeizel??
Tán csak nem az a kókler aki kivit az USA-ba 150-200 cigány csecsemőt és most 20 év után kiderült hogy szinte mind bűnöző lett. Most nagy erőkkel keresik a hálás szülők azt aki génhibás kölköket sózott rájuk.
Tán csak nem róla van szó??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.