A romániai romák rabszolgasorból emelkedtek nyomorúságos sorba, hogy nincs maradásuk, az utóbbi években megtelítik a nyugat-európai menekülttáborokat. Bulgáriában a gyerekvállalást is megtiltanák a romáknak, a spanyolok egyszerűen nem törődnek velük. Ebben a három európai országban van a legtöbb cigány.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
betli
Semmi baj ha valami nem tetszik haza kell menni Indiába.
csikknorisz
Szerintem nalunk van a legtobb, ha az aranyokat nezzuk. Mert ugy kellene, nem csak magat a letszamot. Itt siman van 10%, es egyre tobb lesz.
pelikan61
Holnap mondatok értük egy misét! Annyira sajnálom őket.
pelikan61
@csikknorisz ma, 14:13 – válasz erre :

Te a fekete páko vagy? „legtobb, aranyokat”
furfang
Akkor talán mégiscsak a cigányokban lehet a hiba, mert egész Európa sokféle nációból áll, és ha sikerült mindenhol megutáltatni magukat, az már nem véletlen!
rasszista
Mindenhol úgyszeretik a cigányokat mint a régi rádiot (földelve)ezért csak a világ rossz at ő szemükben!
anka
- fuuúúúú a sok rasszistapista!-:))))))))
pelikan61
Legalább mi legyünk toleránsak velük szembe. Látjátok milyen kitaszítottak Európába pedig Indiába biztos tárt karokkal várnák őket.
zsbela
Kérdezzék meg azokat a cigány művészeket, akiket Európa és világ sok országában elismernek. Ezeknek az embereknek egy titkuk van, akarnak tenni a saját és családjuk boldogulásáért, nem a pótlékot a segélyt és egyéb dolgokat várják, nem az iskola mellé jártak, nem bűncselekmények elkövetésből élnek, stb.
anka
@pelikan61: - igen, széles a gangesz partja..........:)))
rasszista
Nem a barnabörü emberekröl szol a véleményem akik be illeszkedtek a társadalomba, hanem a gyerek gyártó kis iparosokról! Rablo,tolvaj mocsodékokrol akik nem érdemlik meg az életet!
Wik
A mindenit, egész Európa rasszista . Talán Amerikába kellene menniük, esetleg Ausztráliába ? Vagy mégiscsak változniuk kellene ? Vajon mit mondhat a gyülölködő mohácsi klán ?
reallatas
@zsbela: /ma, 15.35/ Tudod mi még a döntő, hogy van intelligencia, alapértelmezetten alkalmazkodókészség, nos itt a helyzet kulcsa. Üdv.
ember
Szigorúan, egyre nagyobb számban fogadtatnám be a Rózsadombra szegény elnyomott cigányokat.
pelikan61
@Wik ma, 16:02 – válasz erre:

Mit gondolsz, miért mennének Kanadába.
De ha már azt a kontinenst választják előszeretettel, akkor inkább Mexikóba kéne menniük ott most úgy is Tomból a járvány, meg aztán milyen gringo lenne belőlük.
Diamont Frost
...Európában sehol. sem jó..... kivéve nálunk!
Kakastoll
Miért kellene jobb legyen nekik mint másnak ?
ugyeugye
ilyenkor szokott egy jólnevelt ember önvizsgálatot tartani.
zsuzsu
@betli:,, és akkor mi magyarok ,ha nem tetszik valami akkor hova menjünk? Etelközbe? Bár az igaz hogy az egyik qrvára idióta nagy magyar jobbikos szerint mi nem is úgy jöttünk ide hanem mindig is itt voltunk. ..
bombi02
Nahát ez az Európa milyen rasszista! Csak a cigányokkal van ennyi baj, de az mindenhol. Miért is?

Egyébként egyszerű a megoldás, persze ha ők is akarják. Akarják?

Be kell illeszkedni, el kell fogadni az adott törvényeket, becsületesen kell élni, nem kell zaklatni a többi ott élő embert, nem kell követelőzni.... és rögtön jobb lesz cigánynak is lenni Európában.
Kakastoll
@zsuzsu: Az, hogy ki mint érti azt a tényt, hogy itt voltak az elődei vagy nem az sokat függ attól, hogy melyik nemzetbe sorolja be magát az illető.
reallatas
Száz szónak is egy a vége, ezzel a mentalitással sehol nem lesznek nyerők soha!
Kakastoll
Magyarországon sokan, egyre többen azt akarják elhitetni, hogy ők, az ők kultúrájuk az elfogadható, és a más nézete nem számít.
Sajnos a befogadási felfogással oda jutott a magyar nép, hogy már nem tudja kinyilatkozni, hogy ki is ő.
picike
Elkellene férni,illetve zárkózni is lehet,de megérteni is megkell mindenkit ,jobb a békesség. Sok a vegyes család is és az uj generáció is.
rasszista
Belgiumban semmi baj sincs a cigányokkal mert kitelepítették öket a városon kívülre ,segélyt is csak akkor kapnak ha dolgoznak!Többségük dolgozik kezdenek rájönni a civilizácio jobb!
kukubenkó
"Gyűjtsd a vasat és a fémet, ezzel is a békét véded!".
reallatas
@kukubenkó: Stílszerű befejezés: csak ne az enyémet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.