Ingatlanpiaci helyzetjelentés.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És meglepődnek, hogy sokan mamahotelnek csúfolt több generációs együttélés mellett döntenek, mert ugye élni is kellene, nem csak lakhatásra keresni. „Budapesten átlagosan 250 ezer forint volt a bérleti díj. A legdrágább városrész a II. kerület a maga 352 ezer forintos összegével. ” A nettó átlagfizetésből sem jön már ki, mediánkeresetből pedig lehet az ember hajléktalan, a minimálból pedig garantált az utca. Vannak is ott egyre többen. Az élet nem habostorta, Pelikán elvtárs…
youtu.be/3ntGXAvIFJg
rücsü41
Ha komolyan foglalkozna a kormány a városokban élők helyzetével, sok magyar ember sorsával, akkor vagy kötelezővé tenné az albérletek bejelentését a NAV-nak és korlátozná az albérleti piac árát, valamint jól megadóztatná az így szerzett jövedelmet különösen akkor ha szemérmetlenül magad albérleti díjat szednek be a lakás tulajdonosok, de az is egy megoldás lenne, ha az állam vagy az önkormányzatok növelnék a lakásaik számát annyira, hogy a lakhatás állampolgári jogként az Alaptörvénybe kerüljön, úgy hogy a lakhatásról az államnak kell gondoskodni.Ha az üzemanyagok árát, ami biztos fontos dolog, képes szabályozni, és rendre árstopot és árplafont tud megállapítani, akkor a lakhatásnál is így kellene eljárnia, mert az gazdasági és emberi szempontból legalább olyan fontos mint az hogy milyen drágán lehet az üzemanyagokat felhasználni, és az mennyire növeli az árakat és az inflációt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.