Sólyom László az új-dél-walesi magyar szövetség elnökének levelére válaszolt Ausztráliában a sydney-i főkonzulátus bezárásával kapcsolatban. Hogy a Magyar Köztársaság elnöke azt mondja külföldön, ne törődjenek azzal, mit mond a Magyar Köztársaság kormánya, az - saját szerepét illetően - különös alkotmányértelmezésre vall. Hogy kijelenti, nyugodjanak meg, nem kell sokat várni, mert jön Orbán Viktor, és visszacsinál mindent, az már a Gálvölgyi-show. De vizsgáljuk meg Kardos Béla új-dél-walesi magyar elnök nyilatkozatát is, amely méltó párja az elnök sziporkáinak.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Ha bárki úgy nyilatkozik, mint Kardos Béla, tényleg nem kell a főkonzulátus az ilyeneknek!
furfang
"Nos, ezért tényleg nincs szükség főkonzulátusra. Hogy ilyen embereknek legyen hova összejárni.Bartus László " Ki ez az ember, hogy veszi magának a bátorságot, és meg akarja szabni, hogy ki kivel, és hova járhat, ha magyarságát akarja gyakorolni. Ezeknek a liberálisoknak édes mindegy, csak jót rúghassanak Sólyomba, aki vette magának a bátorságot, és nem szegődött hozzájuk, és a szekértolóik közé, hanem egyéni, önálló elgondolásai vannak a magyarságról, a nemzetről. Hadd döntsék el az ott élő emberek, hogy mi segíti őket magyarságuk megtartásában, és gyakorlásában.És ha ebben innen segíteni tudjuk őket, tegyük meg, és ne fanyalogjunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.