Az MSZP szerint ismét bebizonyosodott, most Győrben, hogy ahol a fideszes politikusok közel kerülnek a kasszakulcshoz, ott jó eséllyel üti fel a fejét a panama és a mutyi.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@ani57: Arról, hogy ki gazdagodott meg joban a kormányzása alatt.Orbánnak nem volt semilye amikor kormányra került most már milliomos. Gyurcsány , Bajnai nem vett fel fizetést egy alapitvány kapta. Magyar országon a megyeielnökök zömét is a fidesz adta ahol most derülki, hogy micsoda mutyizás folyik saját családttagjaiknak nyertek pályázatokat.
Dr.luigilongo60
ani57!
Gyurcsány már a 90-es évek elején jól menő üzletember volt, míg Orbán csak egy párvenü emberke.
Diamont Frost
Mindenhol ez megy..... pártállástól függetlenül!
anka
@szaboria: @luigilongo60: - nem vagyok fideszes DE nem kell annyira Kurcsányt magasztalni az is eljárta a bolondját a Libajnaival együt. - az hogy gazdagon kerültek hatalomra az még nem jelenti azt, hogy makulátlanok voltak. Az se biztos, hogy a fizetésük olyan alapítványhoz ment aki rá is van szórúlva! - kerülő uton pártkasszába is landolhatott. Ezeknek már egyáltalán nem lehet hinni, ez alól a Viktátór se kivétel.

@Renrol: - na ez a lényeg! - pártállástól független!
marlin
Ha a ma Magyarországon a politikusok közel kerülnek a kasszakulcshoz, ott jó eséllyel üti fel a fejét a "panama és a mutyi"!!
Diamont Frost
@marlin:
Márpedig négyévente új kézben a kasszakulcs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.