Hétfőn délelőtt megjöttek a segélyek Tiszabőre. Az újabb szokások szerint a jogosultak bankszámlájára. Ilyenkor azonban nemcsak a segélyezettek tűnnek fel a posta környékén, hanem mások is. A szegénység vámszedői, az uzsorások.

Forrás: szoljon.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Wik


@kovacs1961: Az APEH a közelükbe sem megy,pedig látják hogy 5-20 millás kocsikkal közlekednek,kilós aranyláncokkal,"testőrökkel"
Ja és a drazsérendőrség is mással van elfoglalva, nem érnek rá uzsorásokkal és rabszolgatartókkal fogylalkozni
reallatas
No ha már felmelegítettük a témát, hát itt is a mentalitás, tudniillik mért lőtte le olyan könnyen a vadász a sivatagi fácánt? Mert felverte maga körül a port! Gátlástalan goromba, brutális haszonszerzés, minden emberi moralitást félretevő nemtelen magatartással fűszerezve. No mégis kik ezek az emberek??
batukán
Köszönhető az Ombu manuszkáknak, akik ezért a mélyszegénységért és uzsorázhatóságért harcolnak. Nincs kártya, mert megalázó. Ez nem? Az államnak esze ágában sincs tenni ellene valamit, A törzsfőnököknek megint nem céljuk, hiszen előbb-utóbb náluk köt ki a pénz. Aztán meg rinyálnak, hogy mélyszegénység van és több pénz kellene! Ja! Nekünk is és mi legalább mozgatnánk a piacot belőle!
5hazi
@reallatas: ....... No mégis kik ezek az emberek??.....

Szerinted ezek az uzsorások még EMBEREK???
reallatas
@5hazi: /ma, 14.03/ Üdv. Pont azért kérdeztem rá, hogy kinél dől majd ki elősször a lisztezsák, mert nálam már ki volt dőlve a cikk olvasása után. Igazad van, NEM!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.