Megérkezett a budapesti Hősök terére az a gyalogos roma menet, amely október 3-án indult el Jászladányból, hogy így demonstráljon a magyarországi cigány kisebbség kirekesztése ellen; a Kállai László által vezetett maroknyi csapatot mintegy félezer ember tapssal és zeneszóval fogadta a téren felállított színpad előtt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Segíteni valakin, üdvöziteni csak azt lehet, aki maga is akarja. Duma szinten akarják, meg toronyórát lánccal, és mi van akkor amikor nem engedik iskolába a gyerekeket, a gyerekek után járó pénzt másra költik és még sorolhatnám, de mindenki tudja, hogy a pozitív diszkriminációnak is vannak határai. Kérni, követelni lehet csak nem biztos, hogy kap az ember....- valaki szabadságának a határa a másik ember szabadsága. Nem csak a jogokról kellene beszélni, kötelességek is vannak, csak azok valahogy feledésbe merülnek.....és nem utolsó sorban viselkedni is kellene........
Wik
@Január: már régen nem kérnek, hanem rákényszerítenek bennünket a politikusokon keresztül hogy annyit és arra kapjanak pénzt amikor és amire ők akarják.hogy közben mi akiktől elvesznek (minden szinten !!!!) lassan éhen döglünk a gyerekeinkel együtt az őket nem érdekli.
kamazuka
Hihetetlen de igaz,hogy a köztársasági elnök még arra sem méltatta ezeket,hogy kezetfogjon velük.
Igaz
@kamazuka: Én sem tenném!Normális ember ez időtájt dolgozik nem lődörög a fővárosban.
Sííva
Volt egyszer, hogy Göncz Árpád volt köztársasági elnök ellátogatott a lakóhelyünkre!
A lényeg az volt, hogy azt a pár magyar gyereket akik még ott éltek észre sem vette, csak a roma származású gyerekeket csókolgatta!
Na akkor kezdődött minden!Azóta is csak az folyik a romák csókolgatása! Akkor kellett volna, Magyar Gárda, Jobbik és a többi magyar jogvédő!
Akik a parlamentben politizálnak le sem szarják azokat akik bármilyen kevés pénzért, de bejelentett helyen dolgoznak. Tudnék normális fiatal párokat két gyerekkel akiknek kb. 5 millió Ft is elég lenne jelenleg, hogy megoldja a lakásproblémáját! Nekik nem jár? És mennyi ilyen fiatal van!!!!!!!!!!!!
És akkor én mit szóljak, hogy a cigányok álltal ellepett községben fillérekért kellett eladni a szülők, nagyszülők házát. Be fogom perelni az államot, mert a volt lakóhelyem a nagymértékű elcigányosodás következtében hátrányos helyzetbe kerültem a lakóházak értékesítése során! Kb. 7 + 5 milliótól estem el. Fizessék meg!!! A normálisan gondolkodó emberek nem akarják a lakóközösségben tudni az olyan embereket, akik nem képesek a normális együttélésre, a normális gyereknevelésre, a normális lakókörnyezet kialakítására, mert a következmény a telkek, a lakóházak elértéktelenedése

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.